0894 469 227
Вашата количка е празна !

Да се запознаем с децата зодия везни

Да се запознаем с децата зодия везни

В периода 23 септември – 22 октомври се раждат бебетата везни. За тях най-често ще чувате репликата „Ах, колко хубаво бебе!“. И в действителност, те са красиви деца, които много по-рядко плачат, изключително усмихнати са и са винаги дружелюбни с околните. Ако у дома страдате от недостиг на креативност и артистичност, вашето дете запълва липсата на таланти. То сякаш е родено да пее, да рисува, да свири и в повечето случаи една сфера на изкуството не му е достатъчна да изрази богатия си вътрешен духовен свят. Децата везни са истински слънца и много често те изпъкват със своята добра душа, широка усмивка, но едновременно с това не са шумни, а в редица случаи предпочитат спокойствието, тихите игри и просто вашето родителско внимание. Останете с нас, за да научите повече за вашата дъщеря или син, ако са родени под този зодиакален знак.

Детето везни излъчва, търси и обича хармонията

Хармонията е нещо като ключ, който трябва да използваме, за да разберем детето везни. То наистина обича мира, тишината, спокойствието и да знае, че всички са щастливи и доволни. Това дете е склонно да отстъпва играчките си и същевременно има засилено чувство за справедливост. Макар да е душата на компанията, момчето везни никога няма да допусне да има злосторник или насилник в групата, а момичето везни обожава да се вживява в ролята на каката, майката или просто най-грижовната сред нейните дружки. Децата везни изглеждат послушни и кротки отстрани, но у дома проявяват своя характер подобаващо. Те не правят магарии и много пакости, но затова пък могат да спорят с вас с часове наред. Спорът за тях не е вид караница, а начин да намерят истината, да бъде открито идеалното решение – за всеки! Децата везни, също така, са уникални с природната си дарба да бъдат креативни. В много случаи те дори нямат нужда от играчки. Могат да намерят красивото и забавното във всичко наоколо и се стремят да общуват с повече хора. За тях комуникацията е начин да научат нещо, да станат по-можещи и знаещи.

Как да се държим с детето везни?

Детето везни е изключително разумно и добронамерено. То слуша и чува. Ето защо много родители на такива деца са истински щастливци. На практика, ако мама и татко са спокойни, обясняват с лекота и разполагат с изкуството да успокояват една по-чувствителна душа, каквато е тази на везните, проблеми с техните деца представителни на зодията няма да имат. Единственото предизвикателство за родителите на везните е да се научат да разчитат знаците. Защото везните често са по-затворени и са склонни да приемат проблемите си в мълчание. Ето защо трябва да сте готови за подобни реакции в случай на инцидент в детската градина, тормоз в училище. Едновременно с това детето везни е прекалено възприемчиво и попиващо всичко, затова и специалистите съветват да избягвате филми с насилие и да заложите на книгите. Децата от тази зодия имат нужда от повече активност сред природата. Тъй като се учат много бързо, те няма да откажат не само уроци по изкуства, но и занимални с чужди езици, тъй като много им вървят и запомнят лесно и бързо.

Как изглеждат и какви детски дрехи обичат децата везни?

Освен че са много красиви, лицата на децата везни са изключително експресивни. По изражението ще ги познаете. Емоциите струят от техните лица и най-вече от очите им. Детето везни най-бързо от всички пораства на външен вид. Очертанията на лицето му бързо придобиват изражението на възрастен. Най-често тези деца са с атлетично тяло и го поддържат с вечните си лудории, игри или добри спортни заложби. Децата везни са характерни с широките си усмивки, будния си поглед и вечно ожулените колена. Въпреки че са спокойни и хармонични, щуротиите не са им непознати. Но пък раните не ги притесняват, защото за децата везни те са нещо като доказателство, че са си прекарали добре. Ето защо комфортните дрехи са важни за децата представители на зодията. В повечето случаи те са суетни, но са готови да изслушат чуждия съвет на родителя за това какво да облекат днес или каква роля да си купи момиченцето за специален повод. Макар да не са много вманиачени на тема дрехи, ако нещо не се харесва на вашето дете везни, то веднага ще го извади от гардероба и ще ви обясни нагледно и детайлно с какво да го смените. Комуникацията, а не генералният отказ са в основата на общуването с детето везни.

  • Борика
  • Visa
  • MasterCard
  • Maestro
  • ePay.bg
  • PaySera
  • Paypal
RadpidSSL и GeoTrust
ЕКСПРЕСНА
ДОСТАВКА
ЕКСПРЕСНА ДОСТАВКА от Crazy Kids
go top