0894 469 227
Вашата количка е празна !

Детето зодия скорпион

Детето зодия скорпион

Да имаш дете, да го отгледаш, възпиташ и образоваш е смисълът на живота ни. И колкото по-успешно се справим с тези отговорности, толкова повече се гордеем със себе си и нашите наследници.
Затова и се обръщаме към астрологията – защото искаме да знаем какво да очакваме от нашето дете. Защото колкото по-информирани сме, толкова по-лесно ще отгледаме децата си.
Ако сте родител на малък скорпион или очаквате съвсем скоро да люлеете бебе зодия скорпион, то днешният ни материал ще хвърли светлина върху характера и любимите дрехи на децата от тази зодия.

Характер на детето зодия скорпион – интелект, разум, силни желания и магнетизъм

Най-мистичната и тайнствена зодия от слънчевият зодиак, е зодия скорпион. Интересна подробност е, че 43% от управляващите в света са родени именно под този знак.

Детето скорпион често е гениално, или поне твърде разумно. Това дете, повече от другите деца, проявява отлична прозорливост и завиден самоконтрол, което изключва всяка проява на лигавене и глезене. Поради тези причини детето скорпион по-рано от останалите деца става самостоятелно, като дори може да помага при грижите за братчетата и сестричките. Спокойствието и уравновесеността обаче крият огромна енергия, която придава на външността му тайнствена харизма.

Дори и да не тръгне по пътя на политиката, един ден детето зодия скорпион със сигурност ще постигне всяка своя цел.
 
Храброст и честност са типичните черти на детето скорпион, което ще го превърне във верен приятел, любящ наследник и достоен човек. Детето от тази зодия винаги ще говори открито, смело и точно, без излишното подмазване и лицемерие. Вроденият детективски нюх, проницателният ум и енергичността му, се изявяват още в детската градина и могат да превърнат детето зодия скорпион в неформален лидер.

Как да се държим с детето зодия скорпион?

Едно от най-силните качества на детето зодия скорпион, е неговата прикритост. Ако в неговото ежедневие се появи проблем, то твърде вероятно е родителите или никога да не научат за него, или да научат от другите. Възможно е, разбира се, и да научат от детето си, но едва когато то разбере, че само няма да се справи. Това важи дори и за здравословни оплаквания – детето скорпион няма да се оплаче от леки болки в тялото, поне докато те не се засилят максимално.

Като роден лидер, детето, зодия скорпион, ще се чувства длъжно да противостои на всяка злонамерена постъпка, насочена към приятелче, сестриче, братче или просто безпомощно другарче, чрез отмъщение. Решението е да се намери най-доброто обяснение, в стила на родителя, че не това е начинът за справяне в такива ситуации. Друга възможна опасност за мъничето, е да се позволи на неговият егоцентризъм да надделее над вродените му положителни качества. За да се предпази, детето зодия скорпион, от лесното тръгване по пътя на лошите навици и отмъщенията, то трябва да знае за любовта на своите родители, да усеща вниманието им към него и тяхната сила. Така ще израсне уважаващо ридотелите, като в същото време ще знае, че е обичано и ценено – перфектната почва, върху която ще избуят вродените му, положителни качества.
 
Освен от безкрайната обич и вниманието към него, детето зодия скорпион ще има нужда да изгради свой, собствен стил на обличане и поведение. И точно, както могат да взимат сами независимо решение, което да е най-правилното за всеки случай, така и могат сами да преценяват какво да облекат. В това отношение зодия скорпион се ръководи от девиза „Аз желая“ и затова детето от тази зодия, както и всяко друго дете, ще има своите желания.

Как изглеждат и какви детски дрехи обичат децата зодия скорпион?

Още от бебета, децата зодия скорпион правят впечатление със своето силно, сякаш, завършено, тяло.

Още от детската градина, добре развитата логика подсказва на децата скорпион какво да си избират за обличане. Едно от най-силните желания на това дете е да остане незабелязано в тълпата, за да има поле за наблюдение върху околните и цялата обстановка.

Затова детето зодия скорпион избира дрехи, с които няма да се набива на очи и с лекота ще се слива с околните. Такива дрехи имат камуфлажен ефект, а цветовете са черно, тъмно зелено, тъмно синьо, светло и тъмно сиво. Когато детето скорпион, независимо от възрастта си, желае да се изяви като лидер с осъзнато търсене на внимание, само ще предпочете дрехи в наситени ярки цветове – жълто, синьо, червено. И двете марки Mayoral и GUESS kids, предлагат модели в тези цветове, с които вашите деца да се чувстват удобно и приятно.

Щастие е да имаш дете зодия скорпион, защото то е толкова самостоятелно и разумно. А няма по-щастливо дете, от детето, което може да изрази себе си напълно!

  • Борика
  • Visa
  • MasterCard
  • Maestro
  • ePay.bg
  • PaySera
  • Paypal
RadpidSSL и GeoTrust
ЕКСПРЕСНА
ДОСТАВКА
ЕКСПРЕСНА ДОСТАВКА от Crazy Kids
go top