0894 469 227
Вашата количка е празна !

Какво е детето Водолей

Какво е детето Водолей

Нова година, нов късмет. Нов шанс да започнете да се грижите повече за себе си, да предприемете дълго желаната екскурзия, да си купите онази скъпа рокля или да позволите на детето да бъде по-самостоятелно.

Освен всички изброени неща, новата година започваме и с времето на козирозите и водолеите. Днес ще обърнем повече внимание на вторите представители. Вероятно бременните дами, заедно със своите половинки, които очакват бебето си в края на този и началото на следващия месец, тръпнат в очакване на заветния момент. Тогава, когато минат деветте месеца, изпълнени със смесени емоции на тревога и любов и дойде  моментът, в който да прегърнеш младия човек и да му кажеш „Добре дошъл в нашия свят“.

Въпреки, че любовта на родителя е безрезервна и няма значение дали детето ще е момиче, момче, по-малко палаво или повече , всички ние сме любопитни какви ще са децата ни като темперамент, външност, поведение и т.н.­

Детето водолей като личност

Единственото, което най-вероятно знаете за личността на детето ви в момента, е неговата зодия, базирайки се на датата на термина. От тук ще тръгнем да предполагаме и какво може да бъде то. Определено едни от най-интересните хора сред нас, са водолеите. Още по-забележителни са те, когато са деца. Някои специалисти в областта на астрологията казват, че водолеите никога не са били деца, а сякаш са едни възрастни в малки тела. Това е така, поради забележителната им проницателност и фактът, че са хора, които забелязват малките детайли. Нещата, на които повечето от нас не обръщат внимание, са тези, които те регистрират точно толкова, колкото и важните и съществени моменти.

Когато са малки този интересен факт води до неудобни моменти за родителите. Малкият водолей веднага ще забележи петното на блузата на съседката и ще го отчете пред нея например. Но точно толкова ще бъде проницателен, когато в далечината успее да съзре някое животинче, когато се нуждае от помощ. Те са с големи сърца и обичта им към околните и животните нараства дори още повече с възрастта. Помагат на нуждаещите се, без да очакват нищо в замяна и винаги са заобиколени от домашни любимци. Задават много въпроси и са любопитни да изследват света около тях.

Нещо, което е специфично за водолея до края на живота му, е че той е винаги извън рамката. Не, защото целенасочено иска да се отличава от тълпата, а просто защото той по рождение е различен. Начинът му на мислене го разграничава, излъчването и дори стила на обличане.

Дете е прегърнало малко зайче

Стилът на обличане на водолея

Ако сте родител на дете водолей, то със сигурност ще намерите вашето дете в следващите редове. Ако ви предстои да имате дете с този зодиакален знак, то за вас ще бъде любопитно да разберете какво вероятно ви очаква.

Ако за повечето деца важи максимата, че не е важно какво обличат, стига мама или тате да са го  избрали, то това не се отнася изобщо за малките водолеи. Те имат стил и предпочитание, относно облеклото още от съвсем рано. Освен, че проявяват характер относно това какво да облекат, другият интересен момент е, че дрехите им винаги са екстравагантни. Когато станат тийнейджъри този отявлен почерк в облеклото се подчертава още по-силно. За какво става въпрос?

Какво облича малкото момиче водолей?

Попитайте я каква иска да стане, когато порасне голяма и няма да чуете стандартни детски отговори като „певица“, „актриса“, „принцеса“. Ще се изумите на желания като „археолог“, „писател“ или „балерина“. Именно с тези професии ще бъде свързан и стилът им на обличане. Ще искат да сложат очилата и сакото на мама и да търсят интересни предмети с лупата на тати. Ако пък гледат някой филм, който представя красивите дами от  Средновековието, то те със сигурност ще поискат някоя елегантна рокля, с която да демонстрират аристокрация и финес. Представете си красивите бродирани рокли на Abel & Lula, например, ако не се сещате за тях, то задължително трябва да погледнете за какви модели става въпрос в онлайн магазина на Crazy Kids. Ще се очаровате от изяществото на бродерията и уникалния дизайн, а защо не да не направите подарък за вашето любимо малко момиче.

Ако пък вашата дъщеря водолей, иска да прави непрестанни пируети с различни поли, които да приличат на професионалното облекло на балерините, то със сигурност трябва да си набавите няколко модела. Това ще подхрани и подкрепи кретивността и ентусиазма им. За да не бъдат съвсем неизползваеми тези дрехи в ежедневието, препоръчително е да изберете такива, които много приличат на онези на балерините, но в същото време да покриват тялото и да могат да се носят навън и по поводи. Такива са полите на Angel’s face например, те са различни модели и разцветки, подходящи за разнообразни вкусове.

Дете водолей мечтае да стане писател

Какво облича малкото момче водолей?

Същите неща, които разказахме за екстравагантния стил на момичетата с този зодиакален знак, важат и за момчетата. Най-интересното при тях е, че обичат да приличат на големи мъже в облеклото си, при това такива, които са важни за обществото. На момчето водолей, детският костюм ще стои така, сякаш е дрехата, която не трябва да сваля. Точно за него!

Ако малкият мъж във вашето семейство иска да прилича на големия (бащата) и не спира да рови в гардероба му, търсейки дрехи, с които може да излежда като голям господин, то със сигурност трябва да му намерите такива, подходящи за неговия ръст. Няма нищо лошо в това момчетата да бъдат малко по-елегантни, отколкото спортни. Освен, че ще допадне на тях самите, околните винаги се впечатляват и привличат от малки и сериозни сладури.

Как и къде да намерите такива дрехи? Отговорът е отново в онлайн магазина на Crazy Kids, където има разнообразие не само от най-добрите марки, но и от модели и цветове. Елегантните детски сака на Mayoral за момчета например, са отличен избор. Някои от тях са по-скоро спортно-елегантни и стават за разходка в парка и други ежедневни дейности и занимания. Други пък са действително много официални и са подходящи за важни поводи. Детските сака на Contrast също са добър избор за ежедневието, на който немалко родители залагат. Последното ни предложение е свързано с интересните пуловери на Boboli, сред които раираният модел е чудесен за един малък философ.

Какъвто и избор да направите, не забравяйте, че едно от най-очарователните неща на малкия водолей, е че има позиция и мнение. Важно е да подкрепяте това, дори и за такива неща като какво да има в гардероба им и какъв стил на обличане избират. Начинът на обличане е един от начините да изразим себе си.


 

Пазарувай топ детски премиум марки

 

 

  • Борика
  • Visa
  • MasterCard
  • Maestro
  • ePay.bg
  • PaySera
  • Paypal
RadpidSSL и GeoTrust
ЕКСПРЕСНА
ДОСТАВКА
ЕКСПРЕСНА ДОСТАВКА от Crazy Kids
go top