0894 469 227
Вашата количка е празна !

Какво е типичното за детето зодия лъв?

Какво е типичното за детето зодия лъв?

Детето лъв е слънчево, но и своенравно! То е умно, но понякога мързеливо. Малките лъвчета са сред най-игривите на детската площадка и най-запомнящи се още от детската градина. Сигурно сте ги виждали как бързо изпъкват в градината и дори в училище. А ако все още не можете да определите какво е типичното за детето ви от гледна точка на зодията му, моля останете с нас. Какво още трябва да знаете за вашето дете зодия лъв е тема на днешния ни материал. Вижте по-долу всичко, което трябва да знаете за прекрасното дете от този огнен знак!

Какъв е характерът на детето зодия лъв?

Според астролозите това са сред най-силните личности от всички 12 зодии. Детето лъв освен че е силно и темпераментно, е и доста смело. Обикновено, то е първо в опита да прескочи голямата дупка на село или да завърже разговор с батковците на спортната площадка. Освен това, детето зодия лъв има сериозни лидерски качества. То води, но доста спокойно и без да показва себичност или егоизъм. Напротив – детето зодия лъв е честно и справедливо. Много често то пораства по-бързо от останалите и то именно защото е преживяло някаква несправедливост в живота, а може би просто е станало свидетел на такава. И друго – детето зодия лъв е доста отговорно, но за целта вие трябва да му покажете кое наистина си струва да се прави и кое – не.

Какви заложби има детето лъв?

По начало, детето зодия лъв е доста артистично и креативно. Вървят му именно изкуствата. То обикновено има талант, но имайте предвид, че колкото и да е смело това дете, когато става дума за творческите му умения, може и да е свенливо и да има нужда от мотивация. Не очаквайте това дете да е отличник на класа. От друга страна, от него може да излезе музикант или художник, особено ако от рано е било посветено на песните или картините. Специалистите съветват да не ги насилвате, а напротив – да оставите децата зодия лъв сами да открият в какво са добри и след това да дойде вашият ред за действие под формата на окуражаване и напътствия. Особено любими за децата от зодия лъв са игрите за сглобяване, строене и изобщо изобретяване на нови неща. Това е така, защото това са деца, които не обичат скуката и не искат да приличат на останалите. Те търсят разнообразието и начин да изразят себе си по максимално креативен и интересен начин. И го постигат доста добре!

Какви са слабите черти на детето зодия лъв?

Всяка зодия си има своите слаби черти. И детето зодия лъв също. На първо място, това е дете, което е прекалено гордо. Много често, това му качество ще изиграе лоша шега на детето зодия лъв. Категорично обаче слаба черта на това дете е пустият инат. Лъвовете могат да се инатят до края на света и обикновено, когато в тези ситуации постигнат целта си твърде късно, те не се радват искрено на резултата си. Ето защо детето зодия лов може да се окаже и трудно за задоволяване. Би било повече от пагубно подобно дете да бъде оставено постоянно да се глези и да бъде отрупвано с подаръци. Обратно – задължително обръщайте внимание и то достатъчно на детето зодия лъв, защото понякога то може да страда от синдром за малоценност и то толкова скрито, че да не успеете и да го разчетете.

Как изглежда детето зодия лъв?

Детето зодия лъв се отличава доста сред останалите. Момичетата, например, често са с много здрави и лъскави коси, а момченцата – с проницателни погледи. Ръстът им е среден и рядко са пълни или с големи бузи, защото истината е, че тези деца преливат от енергия и обикновено са слабички и жилави. Това са сред най-палавите, най-игривите и най-харизматичните деца. Според някои астролози, тези деца имат задължително гаджета в детската градина, а освен това държат сами да избират дрехите си много по-рано от останалите си връстници.

Детски дрехи за детето зодия лъв – fashion хороскоп

На първо място, ако детето ви е зодия лъв и вече е поне 3-та група в градината, задължително търсете мнението му, преди да му купите избраните от вас модели от ежегодната кампания „Отново в час“. Във fashion хороскопа на детето лъв присъстват ярките цветове и символите. Детето зодия лъв избира детски дрехи с послание – блузата е на любимия супер герой, а роклите за момиченцата задължително трябва да са оригинални, тоест другите не трябва да имат такива!

Детето зодия лъв е истинско вълшебство! То е лъч светлина у дома и истинско вдъхновение за своите приятели навън. Макар и понякога да се държи твърде свойски с всички, комуникацията за детето лъв може да е трудна, ако се почувства изолирано или не получи достатъчно внимание. Все пак, както всички деца без значение от тяхната зодия, детето лъв е ранимо и чувствително, но и достатъчно смело и силно да продължи напред. Просто му трябва малко кураж!

 

 

Пазарувай топ детски премиум марки

 

 

  • Борика
  • Visa
  • MasterCard
  • Maestro
  • ePay.bg
  • PaySera
  • Paypal
RadpidSSL и GeoTrust
ЕКСПРЕСНА
ДОСТАВКА
ЕКСПРЕСНА ДОСТАВКА от Crazy Kids
go top