0894 469 227
Вашата количка е празна !

Отличителни черти на детето Козирог

Отличителни черти на детето Козирог

Хората родени между 22-ри декември и 19-ти януари, са зодия козирог. В това време на годината сме, в което се раждат именно козирозите. Те са една важна част от зодиака – хората, които се появяват в края на годината или началото на новата. Какво ли вълнение е за една майка да очаква детето ѝ да се роди около Коледа или Нова година. Това е благословия и в двата случая. Ако сте бъдеща майка или баща, които очакват детето си да се появи на бял свят в този времеви диапазон, то най-вероятно си задавате въпроси, какво ще бъде то, как ще изглежда и какъв ще е характерът му. Прелюбопитни въпроси, чиито отговори нямате търпение да разберете. Е, тук ще научите малко повече за детето, което носи зодиакален знак – Козирог.

Какво е детето Козирог

Най-специфичното, което може да се каже за малките козирози е, че те сякаш се раждат мъдри. Още щом поотраснат малко, проговорят и започнат да опознават света, започват да мислят по един философско-детски начин. Ще ви изненадат със своите хрумки и заключения, които показват колко дълбокомислещи и наблюдателни са те. Чувствителни са към света, разбират другите, въпреки, че изглеждат леко затворени в себе си. Те са умни и с това понякога могат да накарат и възрастен да се почувства неловко. Не можете да ги излъжете и не можете да бъдете непоследователни с тях. Те помнят обещанията ви и онова, което сте казали и ако в даден момент си противоречите, то не се съмнявайте, че ще бъдете попитани защо.

Възрастния козирог е мъж или жена, които тежат на мястото си. Често са добре образовани, с уважавана и престижна професия и държат на реномето си. Визуално изглеждат строги, но имат дълбока душевност и голямо сърце. Представете си това описание, само че адаптирано в детско тяло и психика. Големият козирог е досущ като малкия.

 

Какво иска детето Козирог

Детето Козирог иска само да порасне. Понякога мъдростта му сякаш е по-голяма от тялото и цялата му същност иска да бъде по-зряла. Момичетата и момчетата с тази зодия постоянно се стремят да бъдат като мама и тате. Невъзможно за тях е да отидат на работа, да се качат в колата или да посетят заведенията, на които ходят родителите им. Затова пък е напълно позволено да се пъхнат в техните дрехи и да обикалят из жилището, преструвайки се на тях.

Всички знаем, че никоя жена или мъж не обичат децата им да съсипват дрехите и обувките им. Петно на ризата на тате или счупено токче на мама – все неща, които са неприятни както за родителите, така и за децата.  Как да намерим златния баланс между това да оставим малкия Козирог да играе различни социални роли на възрастен, но и да запазим вещите си цялостни и несъсипани? Въпрос, който си задават всички родители на деца родени в края на декември и началото на януари.

Дете Козирог иска да порастне

Как детето Козирог може да се чувства като възрастен Козирог

За щастие живеем във време на всякакви възможности, опции и варианти. Дрехите не са като едно време – еднакви и типични за дечица – момичета и момчета, и такива за възрастни. Днес, повече от всякога, дизайнерите съобразяват детските дрехи с психологическото развитие на децата. Те знаят, че определен период от живота си, те искат да приличат на кака, батко, мама или тате, и именно заради това са сътворили детски дрехи, които досущ имитират тези на възрастните. Това е неописуема радост за малките хора и чудесна възможност за родителите.

Най-важното, което трябва да знаем е, че децата имитират родителите. Ако мама има спортен стил, то нейната дъщеря козирог обезателно ще иска същите дънки и бяла тениска, същото дънково яке или интересен модел анцуг. Марката на Guess kids например предлага чудесни модели именно за тези момиченца. Техните дрехи са удобни за малките, позволяват им да вършат своите детски лудории и същевременно са красиви и приличат на тези на мама.

Ако пък мама има елегантен стил, носи рокли, поли, палта и елегантни обувки, то нейната малка принцеса със сигурност ще иска да я имитира. Марки като Angel’s face, Mayoral и Contrast са малка част от брандовете, които са подходящи за ситуацията. Роклите им са от подходящи за чувствителната детска кожа материи, дизайнът им е красив и фееричен, такъв, който би стоял добре и на стилна дама.

Момченцата не отстъпват по нищо в това правило. Те искат да са като тате – да имат неговото кожено яке, панталон, блуза или риза. Всички се сещате за онези малки момченца, които изглеждат ослепително в малко детско костюмче с папийонка, Те са толкова невероятни, защото знаят как да се държат в тази дреха, а именно като бащите им. Гореизброените марки предлагат дрехи, подходящи за момчета, които да им позволят да се чувстват точно като големи мъже.

Дете имитира майка си

 

Защо е важно да позволяваме на децата ни да ни имитират

По този начин те усвояват различни социални роли, научават нормите на обществото и после по-бързо се социализират. Децата се развиват като се имитират едно друго, но първо това става като имитират възрастните. Няма нищо лошо в това да им позволите да приличат на вас. Не като им дадете да носят огромните обувки на мама и дългото сако на тате, а като им позволите да имат техни дрехи, с които да приличат на вас.

 

 

 

Пазарувай топ детски премиум марки

 

 

  • Борика
  • Visa
  • MasterCard
  • Maestro
  • ePay.bg
  • PaySera
  • Paypal
RadpidSSL и GeoTrust
ЕКСПРЕСНА
ДОСТАВКА
ЕКСПРЕСНА ДОСТАВКА от Crazy Kids
go top