0894 469 227
Вашата количка е празна !

Детските дрехи и официалните поводи

Детските дрехи и официалните поводи

Какъв е поводът?

            Всяко официално събитие има определен дрескод, с който е добре да се съобразим, независимо, колко малко е детето. В момента на пазара се предлагат най-различни варианти на детски официални дрехи, което ни позволяваха да се развихрим.

            Няма как да не се съобразим и с външни фактори като сезон, температурни особености, както и часово време, в което ще се провежда празникът. Разбира се, не на последно място, добре е да обърнем внимание и на личните предпочитания на детето; то със сигурност би се чувствало много по-удобно и уверено, ако носи любимия си цвят или аксесоар.

На сватба

            Сватбените тържества изискват строго официален стил. Ежедневните мотиви на облекло като дънки и кецове не се препоръчват. За момиченцата се изработват изключително красиви рокли от тюл, които ще ги превърнат в истински принцеси. Аксесоарите, които включват цветя или пеперуди, ще подчертае нежната им визия и ще отговарят изцяло на духа на тържеството. Но внимавайте с бижутата – те не са подходящи при малки деца, защото лесно ще ги изгубят.

            За своя малък кавалер може спокойно да заложите на стилен костюм с бяла риза и папийонка. Официалните лачени обувки и прецизно подстригана коса ще направят така, че синът Ви да изглежда като представителен джентълмен.

Рождени дни

            Независимо дали са звездата на празника или част от поканените, децата най-често обожават рождените дни. Тук строгият официален стил не е задължителен, тъй като е по-важно децата да се чувстват свободни по време на игрите и забавленията. Все пак е добре да подберем по-различни дрехи, спрямо тези от ежедневието, за да усети малчуганът важността на самия ден.

            Спортно-елегантните комбинации от риза и хубави джинси са чудесен вариант за момченце. За момиченцата изборът е по-широк и може да се заложи както на пола и блузка, така и на рокличка или сукман. При момичетата визията позволява да бъде довършена с красиво сплетена коса.

На снимка за календар ли картичка

            От училищата и детските градини често се организират събития, в края на които има изненада за роднините и близките на детето – календар или картичка със снимка на малчугана. Това е един мил спомен, който ще остане във времето.

            Подходяща и интересна идея е детето да бъде облечено с характерен за празника и сезона мотив – например, ако тържеството е по случай Коледа, мотивите по облеклото могат да включват снежинки, еленчета, елхички, подаръци и др. С колкото повече символи разполага конкретният празник, толкова по-оригинално може да бъде облеклото на нашия малък наследник.

            И ако оставим настрана подборът на детските официални дрехи, какво по-хубаво би имало от това, ако всички сме се чувствали щастливи и сме се забавлявали истински по време на празника?

  • Борика
  • Visa
  • MasterCard
  • Maestro
  • ePay.bg
  • PaySera
  • Paypal
RadpidSSL и GeoTrust
ЕКСПРЕСНА
ДОСТАВКА
ЕКСПРЕСНА ДОСТАВКА от Crazy Kids
go top