0894 469 227
Вашата количка е празна !

35+ идеи за невероятен маникюр за Свети Валентин

35+ идеи за невероятен маникюр за Свети Валентин

Маникюрът е онази част от същността ни, която обичаме да променяме често. Независимо, дали предпочитаме нюд варианти или ярки нокти, дали сме домакини или забързани бизнес дами. Без значение дали правим ежемесечна смяна на лака, ако посещаваме маникюрист, или се лакираме вкъщи, подновяването на този малък детайл от визията винаги носи радост.

А с тематичен месец като февруари, няма как да пропуснем да ви дадем 35+ идеи за невероятен маникюр за Свети Валентин. Вярваме, че тук със сигурност ще откриете своят следващ фаворит.

7 идеи за лесен маникюр за Свети Валентин

Ако стоенето в салон ви напряга и обичате да се грижите за себе си вкъщи, то винаги може да заложите за празника на искрящо червено. А ако занимаването с по-дълга направа на маникюр ви е любимо хоби, то следващите лесни идеи са точно за вас.

В червено

Една от най-лесните идеи е да заложите на червеното, избирайки любим негов нюанс. Сърчицата,  като акцент, може да поставите само на безименните пръсти, лакирани в контрастно бяло, а рисуването им е повече от лесно. Може да използвате тънка четка или клечка за зъби, съединявайки две малки запетаи в тематичната форма.

Изчистен дизайн

Ако сте любителка на по-изчистени варианти, то тази идея, подобна на предната, е точно за вас. За рисуването на нежно сърчице може да използвате, както тънка четка, така и стикери-шаблони, които се продават навсякъде.

Магнетично

Забележим маникюр е онази красота, която съчетава няколко цвята и брокат. Изберете точните нюанси, които искате да радват погледа ви, а като финиш нарисувайте сърце с големина по ваш избор. Не забравяйте да фиксирате с топ лак, който ще удължи живота на направения маникюр.

С брокатени частици

Брокатените частици придават не само закачливост на избраната визия, но и щипка неподправена елегантност. Ако обичате по-семпли варианти, заложете на едноцветен лак, върху който да положите елементи от един вид. Но ако обичате по-забележими модели, то може да изберете няколко цвята за основа, като добавите различни по форма и цвят бляскави частици за повече настроение.

Съчетаване

Въпреки, че червения цвят не винаги се комбинира успешно с розовия, то във февруари всичко е позволено. Избрани в правилните нюанси, тези два цвята изглеждат прекрасно. Направеното сърчице с инструмент за точки, пък ще радва погледа ви дълго време.

Със стикери

Ако ви липсва увереност или пък време, може да изберете стикери. Единствено трябва да изберете какви да са те, да положите правилната основа и да не забравите завършващ слой топ лак. Бързо, лесно и най-вече – ефектно!

11 идеи за френски маникюр за Свети Валентин

Класика

Винаги можете да изберете класически вариант на френски маникюр, подходящ за всеки повод и настроение. Седи елегантно при всякакви условия и е винаги подходящо решение. Дали ще го направите с четка от белия лак, който ползвате, стикери или тънка четчица, важното е да се запасите с търпение и сръчност. Този вариант, винаги може да разнообразите, добавяйки нежна тематична рисунка или брокатено сърчице.

Елегантно решение за дълги нокти

Френският маникюр може да има много разновидности. Ако вие сте щастливка с прекрасни дълги нокти – тази идея е точно за вас. Нуждаете се от телесна основа, червен лак и златен брокат, който да нанесете с тънка четка. Едноцветните нокти, може да матирате, с което ще добавите още малко шик към празничната визия.

Френски маникюр, но на обратно

Тази идея е за смели момичета, които обичат да изглеждат различно. Ще са ви нужни два ярки цвята, като единия използвате за основа, след което долакирате с другата палитра, оставяйки дъга в основата.

Класика в червено

Даваме ви още една идея, с която маникюрът ви за Свети Валентин няма да остане незабелязан. Тя е още по-лесна от предната, тъй като тук се нуждаете единствено от избор на червен цвят, умение на нетрепваща ръка и хубав топ лак за перфектен финиш.

Любимо розово

Няма да пропуснем и любителките на бонбонените цветове, като тази идея е толкова сладурска, че ще се превърне в любима не само по повод февруарските празници. Може да съчетаете розовите цветове, като направите френски маникюр само на няколко пръста или, пък, защо не и на всички? Завършете с тематично брокатено допълнение или рисувано сладко сърчице и се радвайте на отличен резултат.

Цвят, стил и елегантност

Кой е казал, че елегантността идва само от монохромни съчетания? Изберете нюд основа и оцветете върховете на вашите нокти със свежи цветове. Може да направите всяка ръка различна, да редувате пръстите или да изберете един цвят за оформянето на връхчетата на този тип френски маникюр. А ако не ви е напълно в стилистиката на Свети Валентин, винаги може да включите нежно сърце като акцент на един или няколко от пръстите.

6 идеи за шарен маникюр за Свети Валентин

Избирането на много и/или ярки цветове винаги създава настроение. Какви идеи имаме за вас, вижте в следващите редове.

И нека бъде...цвят!

Ако сте експресивна личност, то със сигурност обичате шарените цветове. Затова, колко повече, толкова повече! Съчетайте няколко и се радвайте на резултата. А защо не и различна гама на всеки пръст?

Цветно и с брокат

Предходната идея може да съчетаете, като включите и брокатени лакове. За да изглежда обаче добре крайният резултат, то изберете броката в същия цвят на един от основните тонове, с които ще се лакирате.

Френска класика

Добро решение е избора на френски маникюр, който за завършек обаче е в различен ярък цвят на всеки пръст. Амбициозна, но безспорно блестяща идея!

Нека да е розово...с камъни и готини рисунки!

Розовото и камъните са любими на мнозина. Съчетайте ги като изберете акцентиращи пръсти, на които да сложите камъни, и други, които ще са с тематична декорация. Всякакви комбинации и варианти са напълно допустими.

 

3 идеи за стилен маникюр за Свети Валентин

Изчистен

Вечната класика! Бягайки от класическото червено, винаги можете да заложите на тематиката, избирайки нежно розово.

И все пак...нека е червено

Каквото и да си говорим, през февруари, най-предпочитаният цвят е червения и неговите нюанси. Неминуемо, това е елегантен завършек на всяка визия

Елегантност с фин брокат

Ако все пак обичате да бъдете отличими, но стилни, може да изберете няколко близки нюанса на червеното, като задължително единия да бъде с фини, деликатни брокатени частици.

5 идеи за брокатен маникюр за Свети Валентин

Нека бъде празник!

Съчетанието на тъмни и светли цветове, в комбинация с брокат винаги седи интересно. А празничността, която носи този избор на маникюр е абсолютно неоспорима!

Брокат навсякъде!

Може да заложите на брокатени лакове, с които ще се радвате на весел и разчупен модел маникюр. Експериментирайте! Може да изберете едри или фини брокати. Да ги смесите или редувате

Злато

Заложете на телесна основа и изберете пръсти, които желаете да превърнете в акцент на вашия Свети Валентински маникюр. Златото, със своята пищност, е отличен празничен избор.

2 идеи за абстрактен маникюр за Свети Валентин

Маникюрите с абстрактни геометрични форми са в тренда вече от няколко години. Даваме ви няколко празнични идеи, как да ги използвате.

Чиста геометрия

Разчупете класиката и изберете вариант, в който може да създадете сърчице в основата на плочката на единия пръст, а останалите нека бъдат в цвят по избор.

Абстрактно, но не съвсем

Изберете цвят за основа и друг, който е противоположен. С него нарисувайте неправилни правоъгълници или кръгове, в чийто център поставете сърчице.

Каквото и да изберете за свой празничен маникюр, следвайте едно единствено правило – забавлявайте се искрено с неговата направа!

  • Борика
  • Visa
  • MasterCard
  • Maestro
  • ePay.bg
  • PaySera
  • Paypal
RadpidSSL и GeoTrust
ЕКСПРЕСНА
ДОСТАВКА
ЕКСПРЕСНА ДОСТАВКА от Crazy Kids
go top