0894 469 227
Вашата количка е празна !

20+ идеи какво да подарим при изписване на бебе

20+ идеи какво да подарим при изписване на бебе

Раждането на детенце е щастливо събитие не само за неговите родители, но и за близките на сърцето им хора. Ако сте поканени на изписването на бебок, то е възможно да имате нужда от идеи и вдъхновение какво да подарите на порасналото семейство. 

Ако липсва предварително обявен списък от какво се нуждаят родителите и тяхното новородено, то помислете колко са близки отношенията ви – приятелски или роднински, за да прецените какви средства е добре да отделите за подарък. Ще ви споделим проверени предложения за бебешки дарове според различни бюджети.

Подаръци с голямо значение

Столче за кола

Практично и удобно, то със сигурност ще бъде част от живота на детето дълго време, осигурявайки му комфорт и безопасност при пътуване.

Инвестиционен подарък

Тук вариантите са различни. Можете да заложите на монета с висока номинална стойност, кюлче от благороден метал, криптовалута или бижу. Всички зависи от вашите възможности и предпочитания.

Персонализиран биберон

Дали върху него да бъде изписано името на детенцето, ще бъде инкрустиран с камъни или нещо друго, персонализираната бебешка залъгалка ще придаде доза лично отношение при избора на подарък за новороденото.

Гифт карта за любимо място или бебешка активност

Тук изборът може да е както подаръчен ваучер за почивка на място, подходящо и за бебоци, така и гифт карта за конкретен магазин, бебешко спа или активност, която ще осигури още по-добро развитие на мъничето.

Идеи за среднобюджетни подаръци за новородено

Бебешки шезлонг 

С удобството си, той би бил супер помощник на родителите на мъничето. Можете да откриете безброй предложения, които да отговарят на вашето желание за налични функции и предвидена сума.

Бебешки борд или чувалче за сън 

И двете ще осигурят топлина и защитеност на малкото човече по време на сън или в будните му часове, когато не спира да опознава заобикалящия го свят.

Дрешки с готини надписи 

Сладурски ромпъри и бодита с надписи като: „Аз и мама сме комбина”, „Аз съм шефа вкъщи” или „Винаги плача, когато тате няма бира”, са само малка част от предложенията, които със сигурност ще се харесат при подаряване. 

Дрехи или бебешки аксесоари с бродирани имена на детето 

Също както предложението ни за дрешки със забавни надписи, бебешкото облекло с персонализирани бродерии е топ идея за подарък при изписване  на бебока от родилното.

Бебешка кутия според пола на детето

В зависимост дали ще я подарите за раждането на момченце или момиченце, тя може да бъде персонализирана с бебешки дрешки според пола, играчка и/или различни тематични аксесоари.

Семейна фотосесия 

Със сигурност ще зарадвате вашите близки, които ще получат възможността да запечатат ценни моменти от порастването на детето си.

Албум за снимки или дневник за бебешки спомени 

Това може да бъде самостоятелен или допълващ друг подарък елемент. Дали ще бъде албум за снимки или бебешки дневник, със сигурност изборът е подходящ, давайки възможност на младите родители да съхранят и запазят важните за тях моменти и спомени.

Комплект за отпечатъци на бебешки крачета и/или ръчички

Също оригинален жест на внимание, който гарантирано ще бъде оценен високо. Малките дечица растат изключително бързо, а това ще помогне на родителите да запазят дълго спомена за моментите, в които любимите детски крачета и ръчички са били миниатюрни.

Практични подаръци като слинг, стерилизатор, лампа с бял шум и други 

На пръв поглед това не са типични подаръци, но със сигурност ще зарадват и облекчат бюджета на семейството, защото са повече от полезни в ежедневната грижа по отглеждането на бебока.

Хендмейд подаръци за изписване на новородено

Торта от памперси 

Красива и практична, тя може да бъде изцяло изработена от памперси и допълнена с шише за мляко, интересна играчка или бебешка кърпа. Вариантите са безброй, затова предварително проучете кой би се харесал най-много.

Рамка с интересни факти за раждането на детето

И тук, както при тортата от памперси, възможностите са няколко. Но едно е сигурно – каквато и форма да изберете, рамката е доста креативен начин за отбелязване на важната дата и други интересни подробности, свързани с нея.

Персонализирана табелка с името на детето

Можете да я изработите сами, ако сте креативна личност или да изберете красив готов продукт, подходящ за стаята на мъничето.

Кош или кутия с подаръци 

Потърсете различни практични предложения, които ще са в помощ във всекидневието на семейството. Помощници, каквито са бебешките козметики, памперсите, пелените и други бебешорски вещи, са винаги подходящ.

Кутия за съкровища

Красива малка кутийка или такава, която е специално изработена за повода е чудесно решение за съхранение на пъпчето, косичката от кръщенето и/или първото зъбче.

Надяваме се, че тези идеи ще ви вдъхновят да направите стойностен подарък, който ще зарадва семейството на новороденото при неговото изписване. Каквото и да изберете винаги предвидете и лично послание, с което да орисате мъничето да бъде здраво и расте щастливо.

 

  • Борика
  • Visa
  • MasterCard
  • Maestro
  • ePay.bg
  • PaySera
  • Paypal
RadpidSSL и GeoTrust
ЕКСПРЕСНА
ДОСТАВКА
ЕКСПРЕСНА ДОСТАВКА от Crazy Kids
go top