0894 469 227
Вашата количка е празна !

Наръчник за готин детски рожден ден

Наръчник за готин детски рожден ден
Всяко дете очаква с нетърпение рождения си ден – това за него значи вкусна торта, подаръци и много игри с приятели. За нас като родители, обаче, ситуацията е обвързана с редица задължения и отговорности. Предварителното планиране на партито ще ни даде възможност да организираме събитията в правилната посока и да реагираме по-адекватно при евентуални промени. 
 
Да си осигурим помощник
 
Не бихме сбъркали, ако възложим някои задачи, свързани с организацията, и на своето дете, стига то да е достатъчно голямо, за да може да ги свърши. Това би му помогнало да се почувства празника още по-специален, тъй като усилията ще бъдат и негови. Разбира се, голяма част от чара на рождените дни се крие в изненадите. Да вижда предварително каква ще бъде тортата не е добра идея, но спокойно можем заедно да помислим за основната тема на партито. Така ще изберем заедно различни елементи от украсата, а също и подходящите прибори. За целта биха ни помогнали посещенията в специализиран парти магазин.
 
Няколко са основните въпроси, на които трябва да си отговорим, преди да организираме събитието:
 
На коя дата ще се осъществи и в колко часа? Отговорът на този въпрос зависи от възрастта на детето. Ако то е по-малко, рожденият ден ще се осъществи в по-ранните часове. 
Каква ще е продължителността? Не е необходимо да се надвишават повече от няколко часа. При условие, че ще използваме услугите на детски център, нека попитаме кои часове са свободни и да се съобразим и с това.
Къде ще се намира? След вземането на решение къде ще бъде партито остава да напишем покани, които да раздадат на бъдещите гости. Ако с това ще се захване детето ни, трябва да го посъветваме да бъде дискретно и да не раздава покани пред деца, за които не е предвидено да присъстват.
 
Тортата
 
Несъмнено, кулминацията при всеки рожден ден е тортата. Ако притежаваме сладкарски умения, може сами да я направим. Не бива да забравяме, каква ще е основната идея на партито, за да подберем съответната украса и на самата торта. Големината на тортата също е от основно значение – трябва внимателно да я преценим, въз основа броя на гостите.
 
Храна и напитки
 
Може да разчитаме на поръчка от заведение (примерно, пицария) или на кетъринг фирма. По-добре да заложим на малките сандвичи, соленките, бисквитките и плодовете. Ако на партито ще присъстват и родителите, то ще трябва да помислим и за меню, което да е подходящо и за тях. 
Относно напитките, нека се погрижим да има достатъчно количество натурален сок и задължително негазирани напитки за по-малките гости. За по-тържествено преживяване може да купим бутилка детско шампанско. 
 
Празничното облекло
 
И за финал, да не забравяме, че нашият горд рожденик ще иска да изглежда добре на празника си. Нека му изберем готини детски дрехи, с които да посрещне гостите си със самочувствие и радост. Не е необходимо детето да е облечено строго официално. Все пак го очакват много игри и физическа активност. Вслушайте се в неговите желания и нека то се облече така, както ще се чувства най-добре. По-шарените детски дрехи не само ще създадат повече настроение, а и по-малко ще личи, ако се зацапат. 

След като всичко е приготвено, остава само да се радваме и съпреживеем празника със своето дете!
  • Борика
  • Visa
  • MasterCard
  • Maestro
  • ePay.bg
  • PaySera
  • Paypal
RadpidSSL и GeoTrust
ЕКСПРЕСНА
ДОСТАВКА
ЕКСПРЕСНА ДОСТАВКА от Crazy Kids
go top