0894 469 227
Вашата количка е празна !

Над 20 идеи за мили пожелания към учител

Над 20 идеи за мили пожелания към учител

Познати ли са ви онези моменти, в които искате да отправите най-милото и позитивно пожелание към ваш или на детето учител, а вдъхновението ви липсва? Или, пък с часове скролвате безцелно в необятното онлайн пространство, а всичко, което откривате не ви звучи добре или е твърде клиширано? Е, ние от Crazy Kids сме насреща със специална селекция пожелания, които може да използвате при всеки важен за вас радостен повод, свързан с безценни училищни моменти или празненства в детската градина. А, за да ви бъде още по-лесно и удобно – разделихме празничните поздрави в няколко категории.

 

5 супер идеи за пожелания за рожден ден на учителка

 

Знаем, че всеки празник поражда вълнение, както в децата, така и в техните родители. Убедени сме, че личните празници на учителите отбелязвате и с ценни подаръци, които е хубаво да бъдат придружени с лично послание. Винаги може да пожелаете здраве и късмет. Но как посланието да докосне сърцето и да бъде запомнящо се? Даваме ви цели 5 идеи за това.

 

 • Честит рожден ден! Бъдете здрава и вдъхновена да отглеждате любовта към знанието във вашите ученици още много години!

 

 • Честита бъдете! Радвайте се на крепко здраве, щастливи моменти с вашите ученици и безброй покорени професионални върхове.

 

 • Честит празник! Нека още дълги години здравето, радостта от живота и професията Ви съпътстват неуморно! Весел празник!

 

 • Честит рожден ден! Желаем Ви здраве и прекрасни дни, и нека във всяко начинание да Ви върви. Да не Ви напуска младостта, а слънце винаги да огрява вашата красива душа. Радвайте се на безброй щастливи дни и много сбъднати мечти!

 

 • Честит празник! Дълго младейте, поне век поживейте! Много се смейте и във всяко начинание с лекота успейте!

 

3 идеи за пожелания за 8-ми март за любимата учителка

 

Празникът на жената безспорно се отбелязва не само у нас, но и по цял свят. Отдайте своите мигове на признателност и към учителките на децата ви, като не пропускате да добавите и лично послание.

 

 • Като втора майка в живота на своите ученици, ние родителите, Ви ценим безкрайно, обичаме и уважаваме! Всекидневно ни учите как да бъдем по-добри и стойностни, за което сърдечно Ви благодарим. Честит празник и винаги пазете безценната си усмивка и търпение!

 

 • За Вас учителко прекрасна, днес пишем най-искрените си слова. Пожелаваме Ви крепко здраве и цялото щастие на света. Покорявайте живота с гордо вдигната глава и винаги помнете, че за Вашите ученици сте най-специалната жена! Честит 8-ми март!

 

 • В днешния специален ден Ви желаем от сърце да сте здрава, винаги спокойна и с щастлива усмивка на лице. Бъдете все така мила, добра и всеотдайна към всички деца. Обичаме Ви!

 

3 пожелания за първи учебен ден в училище или градина

 

Всяко щастливо лято си има своя предопределен край, настъпващ с...първият учебен ден. Чакан или не, той е вълнуващ с празничното си настроение, звънкият глас на звънеца и срещата с приятелите, с които децата са били разделени няколко месеца. Вярваме, че цветето или букета от вас, ще бъдат част от празника на 15-ти септември. А към тях винаги може да добавите красива картичка с лично послание. Даваме ви 3 идеи, от които да се възползвате.

 

 • Честит 15-ти септември! Новата учебна година настъпва, а с нея Ви пожелаваме здраве, късмет, любознателни деца и сбъдване на всяка мечта.

 

 • Честита нова учебна година! Да е щастлива, изпълнена със спокойни дни, здраве и много успехи, както в живота, така и в професията!

 

 • Честит първи учебен ден! Нека е светъл и топъл, както и всички останали учебни дни, в които неуморно ще ни учите на знание и науки добри.

 

3 идеи за пожелание към учител при раздяла

 

Завършване, приключване на учебната година или пък преминаване в друго училище, клас или градина са все моменти, които налагат раздяла. Ако искате да изразите благодарността си, то не пропускайте възможността да го направите с мил жест на внимание и кратки пожелания.

 

 • Вярваме, че ще се видим отново наесен. А лятото пред вас, нека ви донесе щастливи и вълнуващи моменти, заслужена почивка, здраве и очакване! Да бъдете с нас отново през септември!

 

 • Последен ден, а от утре е ваканция! Приемете благодарност за това, че неуморно учихте нашите деца! Заредете пълноценно всички сетива с добри емоции и дела.

 

 • Благодарим Ви за времето, вярата и усилията. За знанията, уменията и промяната. Бъдете здрава, щастлива и все така добра, за да се гордеете с вашите ученици-деца.

 

3 идеи за пожелания за учителка в детската градина

 

С всяка изминала година в детската градина вие неминуемо виждате как детето ви пораства и се променя. А всички нови умения, които придобива се случват с търпение и отдаденост от страна на учителите. Отдайте им почит със сантиментален подарък и послание, които да топлят сърцата им винаги щом ги погледнат.

 

 • Благодарим ви! За знанията и уменията на децата ни.

Благодарим Ви! За грижата и вниманието.

Благодарим Ви! За светлото бъдеще, което рисувате, за ценните уроци, които претворявате.

Радвайте се на здраве, обич и много успехи.

 

 • Да си учител не е просто титла или обикновено призвание. Малцина са дарени с дарбата да бъдат това. Но Вие сте погалена с тази благословия да бъдете светлина по пътя на нашите деца. Благодарим Ви от сърце! Не спирайте да следвате своята мисия, сбъдвайки ден след ден малки чудеса в света на всяко дете.

 

 • Бъдете обичана от всички, ценена, сбъдната и добра. И нека вашите наши деца славят името Ви по света. Благодарим Ви, за всяка минута и всеки час, в който се грижите за нас.

 

3 идеи за пожелания при пенсиониране на учителка

 

Колкото и да е дълъг, пълноценен и успешен един професионален път, той е отбелязван и с момента на излизане в заслужена пенсия. Ако искате да засвидетелствате своето уважение, изберете сантиментален подарък и му придайте завършеност с лично посвещение и признателност.

 

 • Честито пенсиониране! Пожелаваме Ви от сърце да има само щастие в дните Ви. Да са озарени от светлина и радост мечтите Ви. Да съхраните щастливите спомени и да светят ярко в бъднините Ви.

 

 • Любима наша учителко, честито пенсиониране! Радвайте се на здраве, щастливи дни и много сбъднати мечти. Гордейте се с оставените от Вас следи, учениците Ви ще ги носят вечно в сърцата си и споделят в своите съкровени спомени.

 

 • Честито пенсиониране! Нека здравето Ви следва неизменно, и нека предстои сбъдване на хиляди нови планове и мечти.

 

3 идеи за пожелания за Коледа към обичана учителка'

 

Коледните празници са едни от най-обичаните дни в календара. В тях подаряваме не само тематични жестове на внимание, но са и моменти, в които може да изразим благодарността и обичта си. Даваме ви няколко идеи за коледни пожелания, с които да зарадвате любимите учители, както в детската градина, така и в училището на детето ви.

 

 • Честита Коледа! Нека коледният дух Ви дари със здраве и сбъдне всичко, за което тайно мечтаете, а с настъпването на Новата година, нека щастливите моменти и успехи се множат и не спират.

 

 • Весела Коледа! Нека щастливите празнични моменти бъдат с Вас и семейството Ви, дарявайки Ви с радост, споделеност, сбъднати желания и много усмивки.

 

 • Пожелаваме Ви от сърце магията на святата коледна нощ да превърне всеки настъпващ ден в новата година в сбъдната вълшебна приказка.

 

3 идеи за пожелания при завръщане на учителка

Независимо дали искате да поздравите учител за неговото завръщане след болничен, майчинство или просто след дълга отпуска – направете го със стил. Не забравяйте, че няма по-силен израз на лично внимание от съкровеното послание.

 

 • Добре дошла отново, учителко любима. Бъдете здрава и щастлива, за да ни радвате и нас – родители и клас.
 • Бъдете здрава и сбъдвайте всяка мечта. Радвайте се на хиляди щастливи усмивки, поводи за празнуване и гордост от постигнатите успехи, както в професията, така и в живота.
 • Добре дошла, Госпожо! С вяра, здраве и късмет – следвайте смело пътя си напред.

 

С идеите, които ви споделихме, сме сигурни, че ще отправите най-искреното си и силно внимание към един учител. Независимо дали ще използвате някое конкретно или ще се вдъхновите за свое, знайте, че то трябва да идва винаги от сърцето ви.

 

 

 • Борика
 • Visa
 • MasterCard
 • Maestro
 • ePay.bg
 • PaySera
 • Paypal
RadpidSSL и GeoTrust
ЕКСПРЕСНА
ДОСТАВКА
ЕКСПРЕСНА ДОСТАВКА от Crazy Kids
go top