0894 469 227
Вашата количка е празна !
Филтри

Classic World

(278)

Кои са Classic World и с какво се отличават играчките на марката?

Безопасност, високо качество и, разбира се, огромно забавление – тези 3 принципа са водещи за марката Classic World, която е специализирана в създаването на дървени играчки за малчугани. Подходящи са за различните етапи от развитието на детето и са изработени с дизайн, който да отговаря на техните нужди.

Вече повече от 20 години Classic World творят играчки, които служат не само за забавление, но същевременно с това са образователни и насърчават творчеството и разгръщането на въображението. Изборът на правилни играчки в различните периоди от развитието на децата е важен за изграждането на нови умения, а марката предлага богат асортимент от продукти с насоченост към насърчаването на фината моторика. Освен това, ще откриете интересни предложения, адаптирани спрямо метода Монтесори, които ще стимулират цветовите възприятия, паметта и креативността на малчуганите.

В Crazy Kids ви очакват стотици предложения на Classic World, сред които със сигурност ще откриете перфектните играчки за вашите мъници. Дървената проходилка уокър с активности ще помогне на вашето бебе да направи смело първите си крачки, като освен това задържа вниманието му със забавления като ксилофон, 3D форми за сортиране, огледало. Любимите на всички деца музикални играчки също ще ви очароват, а само малка част от тях са светещата електрическа китара, класическото дървено пиано, както и комплектът от дървени ксилофон, кастанети, дайре и флейта. Всяка малка принцеса няма как да не се влюби в дървената къща за кукли, оборудвана с куп мебели, или в детската кухня за игра, в която може да създава вкусни ястия и да се забавлява.  За момчетата, пък чудесен избор могат да са дървеният гараж с колички и конструкторът с полицейски автомобил, а за развитието на логическото мислене може да изберете от дървените пъзели, дидактическите кубове и образователните игри на Classic World!

Защо да купите играчки Classic World от Crazy Kids?

В нашия онлайн магазин ще откриете голямо разнообразие от предложения на Classic World, които несъмнено ще спечелят интереса на всяко дете. В Crazy Kids подбираме само играчки с безкомпромисно качество и на достъпни цени, за да подарите на малчуганите си часове, изпълнени със забавления и научаване на много нови умения!

  • Борика
  • Visa
  • MasterCard
  • Maestro
  • ePay.bg
  • PaySera
  • Paypal
RadpidSSL и GeoTrust
ЕКСПРЕСНА
ДОСТАВКА
ЕКСПРЕСНА ДОСТАВКА от Crazy Kids
go top