0894 469 227
Вашата количка е празна !
Филтри

Educational Insights

(9)

Кои са Educational Insights и каква е тяхната история?

Educational Insights запалват любознателната искра във всяко дете вече над 60 години! Играчките на Educational Insights са създадени с огромно внимание и към най-малкият детайл от родители, учители и експерти, а целта е децата да учат и развиват своите умения докато играят. С предложения за възраст от 2 до 8+ години, брандът предлага уникални занимателни решения, с които мъниците истински ще се забавляват, учат, развиват фината си моторика, въображението и креативността. Много от игрите на Educational Insights са препоръчани от МЕНСА, като с тях може да поощрите натрупването на нови умения в области като математиката, логиката, както и да се използват като помощни средства при работа с деца със специални потребности.

В Crazy Kids ви очакват изкушаващи предложения, като микроскоп или бинокъл за вашето мъниче, с които по атрактивен начин ще опознава света. Не пропускаме да споделим и за различните мозайки, с които да подобрите фината моторика на мъниците. Иновативната моделираща пяна, пък е хит във всяка възрастова група, предлагайки се в различни варианти, незалепваща и възвръщаща лесно формата си след края на играта. За любителите на напредналите технологии ще откриете атрактивен робот, с който детето ви има възможност да направи първите си стъпки в програмирането. А със занимателните игри, които предлагаме, гарантираме забавни отборни приключения, които не само ще стимулират мисленето на детето ви, но и ще насърчат неговите социални умения и способност за вземане на решения.

Защо да изберете Crazy Kids, за да закупите играчки Educational Insights?

С грижа и внимание към децата, ние от Crazy Kids, внимателно подбираме артикулите, които предлагаме. С интерактивните играчки на Educational Insights в нашия онлайн магазин, ви гарантираме качество на атрактивни цени, както и най-важното – дълги, щастливи и ползотворни игри на детето ви.

 

  • Борика
  • Visa
  • MasterCard
  • Maestro
  • ePay.bg
  • PaySera
  • Paypal
RadpidSSL и GeoTrust
ЕКСПРЕСНА
ДОСТАВКА
ЕКСПРЕСНА ДОСТАВКА от Crazy Kids
go top