0894 469 227
Вашата количка е празна !
Филтри

Mesuca

(30)

Кои са Mesuca и каква е тяхната история?

С Mesuca детето ви ще открие нов свят на приключения с качествени тротинетки, скейтборди и ролери. Създадени в края на ХХ-ти век, Mesuca се предлагат в над 179 държави и са символ на качество и надеждност.

Но какво всъщност отличава Mesuca?

Лицензираните Mesuca продукти се отличават освен с дизайн и удобство, но и с великолепна здравина и устойчивост. Важно условие за щастливи детски моменти!

Кои са най-популярните и търсени модели на Mesuca?

Хит предложенията на Mesuca от тяхната Ferrari линия са няколко.

Детската Ferrari тротинетка 4 в 1 е една от най-купуваните, защото е подходяща за деца от 18  м. до 12 г., трансформирайки се заедно с  порастването на детето. За най-малките тя е с родителски контрол, който в последствие може да отпадне, а тротинетката да се промени в любимо превозно средство. С Lean-to-Steer изработка и светещи предни гуми, всяко хлапе ще преживее безценни мигове на забавление, научавайки се на баланс и стабилност. Дръжката е с 3 степени на повдигане, а конструкцията определя гъвкавост, безшумност и плавно возене и каране.

Тротинетките от Mesuca се предлагат и в други вариации. Мултифункционални, сгъваеми и компактни, те са източник на щастие за всяко дете, мечтаещо за скорост, удобство и комфорт. С прецизната си спирачна система, тротинетките от Mesuca са изключително търсени, осигурявайки не само качествено развлечение, но и желана безопасност.

Скейтбордите на марката също са едни от най-популярните продукти сред децата. Супер здрави, изработени с многослойна дървена дъска, те са леки и удобни за пренасяне, а с иновативния си дизайн и качество гарантират неповторими акробатични номера.

Споменавайки иновативност, няма как да не споделим и още един Ferrari модел на Mesuca – ролерите им. Те се отличават, както с регулируеми размери, така и с мека подплата от висок клас дишаща материя. Избирайки ги, вие ще осигурите на детето си възможност да изгради умения за баланс и координация. Със здравите си колелета и лагери от качествена метална сплав,  те са перфектни за дълго каране и виртуозни подскоци.

Защо да изберете Crazy Kids, за да закупите продукти на Mesuca?

Познавайки нуждите на малчуганите, ние от Crazy Kids, винаги залагаме на най-добрите предложения. А Mesuca, с качествените си ергономични, олекотени и луксозни дизайни са изключително привлекателни с атрактивните си цени. Превръщат се в любима детска придобивка със скоростта, която развиват, светлините и перфектните си спирачни възможности. Закупуването има от нашия онлайн магазин е гаранция за достъпно разнообразие и качествен избор.

  • Борика
  • Visa
  • MasterCard
  • Maestro
  • ePay.bg
  • PaySera
  • Paypal
RadpidSSL и GeoTrust
ЕКСПРЕСНА
ДОСТАВКА
ЕКСПРЕСНА ДОСТАВКА от Crazy Kids
go top