0894 469 227
Вашата количка е празна !

Цветни идеи за подаръци и забавления за Деня на детето

Цветни идеи за подаръци и забавления за Деня на детето

1 юни е един от най-специалните празници през годината за всяко семейство. Денят на детето носи радост, слънчеви емоции, детски смях, неспирни игри и ни дава безброй поводи да направим този ден наистина незабравим.

Вдъхновяващата история на празника:

Празникът е с богата история и следва традициите си още от далечната 1925 година, когато се провежда Световната конференция в Женева, посветена на благоденствието на децата по целия свят. Именно на тази конференция се приема така важната декларация за правата на децата, която гарантира грижата и отношението на възрастните към тях, без значение от народност, вяра или раса. Така, през 1950 година Денят на детето е отбелязан за първи път и едновременно в 51 страни по света, като честванията продължават и до днес.

Топ 10 идеи как да направите Денят на детето истински специален:

Селектирахме най-добрите предложения за наистина незабравимо прекарване на празника специално за вас и вашите малчугани.

Топ локации в града

Ако празничният ден е през седмицата, както се пада през настоящата 2022 година и нямаме възможност да почиваме в този ден, е добре да помислим за не по-малко впечатляващи алтернативи.

Ето няколко:

 1. Любимата сладкарница

Има ли по-любимо място за всяко дете от това, да се наслади на любимия си десерт в празничния ден? С този избор целите право в десетката.

 

 1. Детски център за споделено празненство

Все по-разпространено става прекарването на всеки празник в специализирани детски центрове, където ще ви посрещнат с тематична украса, вкусно хапване и празнична украса. А докато децата се забавляват, вие можете да използвате времето за себе си и да го прекарате в приятни разговори с останалите родители.

 1. Куклен театър или кино

Не пропускайте да разгледате актуалните програми в киносалоните и театрите. Със сигурност ще откриете филм или детска пиеса, на която да се насладите цялото семейство.

 1. Концерти и културни събития в центъра на града

От години е традиция организирането на масови мероприятия в централните локации на всеки град по повод 1 юни. Открийте актуалната програма и се разходете до избраното място.

 1. Курс по рисуване

Няма как да сте пропуснали симпатичните ателиета за рисуване за малки и големи. Запишете своето дете на творческа работилница и вземете със себе си сътвореното от него за спомен.

 

Топ локации извън града

Ако имате възможност да пътувате през седмицата, можете да организирате нещо още по-грандиозно за празника на вашето слънце. Ето няколко идеи:

 1. Пикник

Пикникът е чудесен начин да прекарате малко време заедно на чист въздух и далече от градския шум. Вземете любимите си неща за хапване и се насладете на празничния ден.

 1. Зоопарк

Няма как тази идея да не зарадва всяко дете. Проучете най-близкия зоопарк и направете супер изненада.

 1. Увеселителен парк

Това преживяване ще ви превърне в най-добрите мама и татко на света! Децата обожават този тип забавление и със сигурност ще оценят инициативата ви.

 1. Почивка до морето

Няма дете, което да не обича морето. Ето защо, ако имате време и възможност, можете да организирате своето ранно морско приключение.

 1. Конна езда

Тази идея не ви беше дошла наум, нали? Отворете google и изберете конната база, която да посетите. Гарантираме ви, че това ще е незабравимо изживяване за цялото семейство.

 

Топ 10 идеи за подарък за деня на детето

Празникът няма да е пълен ако не зарадваме децата си с изключителен подарък. Ето защо, селектирахме едни от най-добрите предложения за истински специален подарък за 1 юни.

 

Топ 5 идеи за подарък на момче:

 1. Детски комплект

Удобните и качествени дрехи никога не са излишни, особено на прага на новия сезон. Ето защо, празникът е чудесен повод да зарадвате своя малчуган именно с комфортни дрешки.

 1. Конструктори

Ако вашето момче обича игрите, то не пропускайте идеята за нов конструктор – идеален начин да задържите вниманието му и да насърчите творческите му заложби.

 1. Тротинетка, колело или триколка

Детето ви ще се влюби в този подарък – перфектният избор за предстоящите летни дни навън.

 1. Раница за детската градина или училище

Нова удобна раничка е чудесен избор за изненада на 1 юни. Тематичният подарък би зарадвал всяко дете, а ходенето на градина или на училище ще стане още по-любимо.

 1. Детски играчки

Няма дете, което да върне своята нова любима играчка. Ако заложите на сигурното, няма шанс да сбъркате.

 

Топ 5 идеи за подарък на момиче:

 1. Прелестна рокля

Момичетата лесно се впечатляват от цветните феерични рокли, а в тях те се чувстват като истински принцеси. Ето защо, няма по-подходящ повод от 1 юни да зарадвате своето момиче с нов модел за предстоящите топли дни.

 1. Ефектна раница за свободното време или за детската градина и училище

Всяко момиче носи със себе си толкова много неща. Още от малки, те имат нужда от лично пространство, на което да разчитат, когато са навън. Поради тази причина, класираме на второ място като най-подходящ подарък за 1 юни, ефектна раница в любимите цветове.

 1. Нова приятелка

Да, правилно прочетохте! Уникалните играчки на Orange Toys ще внесат вдъхновение в живота на всяко дете.

 1. Куфар за несравними приключения

Samsonite изненадват всяко момиче за празника с куфари за приключения с лика на любимите анимационни герои. Тя ще се влюби в него, гарантираме!

 1. Колело или тротинетка

Няма как да не предложим мечтаното колело или тротинетка и във вариант за момичета. Това е един полезен подарък, с който децата ви ще се движат и забавляват от сърце от сутрин до вечер.

 

Надяваме се нашите идеи да бъдат ваше вдъхновение за сътворяването на един истински специален и незабравим 1 юни.

Екипът на Crazy Kids пожелава на всички деца да бъдат окрилени от щастие и доброта, да бъдат любознателни и безгрижни и да обливат
 с усмивки и пъстрота живота ни.

 • Борика
 • Visa
 • MasterCard
 • Maestro
 • ePay.bg
 • PaySera
 • Paypal
RadpidSSL и GeoTrust
ЕКСПРЕСНА
ДОСТАВКА
ЕКСПРЕСНА ДОСТАВКА от Crazy Kids
go top