0894 469 227
Вашата количка е празна !
Филтри

Learning Resources

(32)

Кои са Learning Resources и каква е тяхната история?

 

Вече близо 4 десетилетия Learning Resources е сред абсолютните фаворити в сегмента на образователните играчки. С тях родители и учители помагат на малчуганите да усвоят лесно, бързо и по забавен начин основни умения през различните периоди от развитието. Марката успешно изпълнява мисията си да запали у децата любовта към ученето чрез интерактивни и иновативни играчки.

С какво се отличават играчките на Learning Resources?

 

Освен с отличното си качество и креативния и пъстър дизайн, играчките на Learning Resources се открояват със своята практичност и успешното комбиниране на любими детски занимания с полагането на първи стъпки в ученето. Сред най-успешните серии на марката са предложенията, фокусирани върху системата STEM – базирана върху развитието на знания в областта на науката, технологиите, инженерството и математиката.

Кои са най-предпочитаните модели интерактивни играчки Learning Resources?

 

Learning Resources предлагат богат асортимент от предложения за деца във всякаква възраст. За най-малките много подходящи са тези за развиване на фината моторика, като бебешките играчки Таралежа Спайк и Динозавъра Стеги, например. А за да научите малчуганите бързо и лесно да броят до 10, може да разчитате на забавната образователна игра Любознателните крави.

Отлична идея за насърчаване на творческото мислене и креативността са комплектите „Направи си сам“, с които децата могат сами да създадат музикални инструменти или водни топчета скуиши. Ще откриете още много математически играчки с числа, дроби и броене, пъзели и конструктори.

Сред най-предпочитаните интерактивни играчки на Learning Resources несъмнено е роботът Botley! Подходящ за деца над 5 години и с цели 77 части, този комплект може да бъде първият досег на децата с програмирането. С него малчуганите научават базови принципи и технологии при IT специалистите, както и развиват уменията си за критично мислене и пространствено ориентиране. 

Защо да купим играчки Learning Resources от Crazy Kids?

 

Ако искате да запалите интереса на децата към ученето, но без то да им доскучава и да ги отегчава, играчките Learning Resources са перфектният начин за това. В Crazy Kids ще откриете десетки образователни и интерактивни предложения на марката, с които малчуганите ще получат полезни знания и ще изградят важни умения в различни области. Не на последно място, в нашия онлайн магазин можете да се възползвате от отлични цени, а качеството на всички продукти е безкомпромисно. Learning Resources ще се превърнат в любимите играчки на вашите мъници, а вие без съмнение ще забележите прогреса от заниманията с тях!

 

  • Борика
  • Visa
  • MasterCard
  • Maestro
  • ePay.bg
  • PaySera
  • Paypal
RadpidSSL и GeoTrust
ЕКСПРЕСНА
ДОСТАВКА
ЕКСПРЕСНА ДОСТАВКА от Crazy Kids
go top