0894 469 227
Вашата количка е празна !

Какво трябва да знаем за детето Риби

Какво трябва да знаем за детето Риби

Идва онова време от годината, в която ще започнат да се раждат бебета под зодиакалния знак Риби. Всички новородени на пръв поглед са еднакви, трябва да минат месеци, за да усетим техния нрав и години, за да разберем някои отличителни черти от характера и темперамента им. Ето, защо за всеки родител е любопитно да узнае нещичко за детето си, преди да е минало това прекрасно време на растеж. За любителите на астрологията, това е един от начините да се докоснем да душата и личността на малкия човек.

Какъв е характера на детето Риби

Ключовата дума за тази зодия е „емоция”. Тези личности са сантиментални, чувствителни и много интуитивни. Сякаш могат да съществуват в две паралелни вселени – нашата и друга, която е толкова енергийно заредена, че им позволява, посредством шестото си чувство, да предусещат някои събития и да са един ход по-напред. Често те изглеждат отнесени и замечтани, мислители, които търсят някои отговори. Така е още, откакто са малки, изглеждат по-различни от останалите и в това им е чарът. Те са много емпатийни и това ги прави добри приятели на другите деца. Детето Риби ще бъде онова, което ще си играе с аутсайдера на детската площадка, което ще помогне на ранено куче или постоянно ще пита защо бебето плаче, когато чуе това. Децата с тази зодия се интересуват от чувствата на околните още от малки, правят им впечатления чувствените нотки в настроенията на хората и това донякъде развива по-високата им емоционална интелигентност. Силно изразената им емоционална страна често заглушава рационалната. Въпреки, че са много умни, понякога разсъдъкът им е замъглен от изгарящи емоции и това е тяхната лична борба. Балансът между умът и сърцето е тяхна задача.

Дете риби мечтае в зимна обстановка

Детето Риби е човек на изкуството. То е изобретателно и умее да се изразява по уникален начин, още от малко. Докато другите деца просто си драскат, рисунките на малките риби ще са като художествена творба. Цветовете, които използват, вплитането и съчетанието им, ще бъдат впечатляващи. Именно изкуството е в кръвта им. Въпреки, че запазват творческата си черта и като възрастни, понякога е много любопитно да видите каква експресия имат като малки. Ако сте родител на дете от зодия Риби, то със сигурност трябва да си набавите всякакви творчески материали. Това могат да бъдат акварелни бои за рисуване, такива, които се използват за рисуване с пръсти, пластилини, флумастери, моливи и т.н. Оставете ги да отворят въображението си и да създадат индивидуални по рода си шедьоври. Всички родители ценят онова, което малките им могат да сътворят.

Какъв е стила на обличане на детето Риби

Както можете да се досетите те са много креативни в аутфита си. От малки знаят какво искат да носят и рядко позволяват на мама да взима отношение. Ясно е, че това как се обличаме е израз на това как се чувстваме. Понякога показва моментното ни състояние, а в други случаи разкрива цялото ни съзнание и въображението, което е част от него. Детето Риби има в главата си визия за това кое е красиво и кое не, често тази визия всъщност има и истинска цена в модата. Представите им са богати и пълни и това ги прави едни прекрасни малки стилисти. Съчетанията им понякога могат да изглеждат ексцентрично, но те се чувстват перфектно в това, което е на гърба им. Ходят със самочувствие и уверени, а това прави дрехите още по-красиви.

Как се чувства вашето дете, ако то е родено под знак Риби, можете да разберете от дрехите, които избира да носи за деня. Пригответе се, че гардеробът му трябва да бъде богат. Веднъж момчето или момичето може да избере да облече анцуг, а на следващия ден ще иска да бъде с панталон и риза или с официална рокля. Понякога ще прави смели съчетания между официално и спортно, а аксесоарите често ще присъстват в избора му.

Какво означава всичко това? На първо място, че детето винаги трябва да има избор, да се чувства свободно в начина си на изразяване, в това число и в стила си. Ако днес то се чувства волно да се раздава във физически игри или да се отдаде на творчески, то със сигурност ще избере нещо спортно. За да си спестят досадното обикаляне по магазините, родителите често пазаруват онлайн и предпочитат да закупят цял спортен комплект, а не отделни части. Такива екипи от меки материи и с прекрасен дизайн, предлагат марките Mayoral и Contrast. От друга страна дрехите на  GUESS също са подходящи за тези моменти. Някои от тях са по-спортно ориентирани, а други са по-скоро спортно-елегантни. Едно е общото – удобни, семпли и практични са; лесно се съчетават и немалко родители залагат на тях, когато търсят качество и хубав външен вид на дрехата.

Нека не забравяме и за другото настроение – това на елегантен малък мъж или това на прелестна принцеса. Тогава детето иска да се чувства по особен начин, важен и пробва роли, в които е значима особа, сериозен възрастен или просто иска да прилича на тате, или някоя принцеса. В такива моменти момичетата избират да носят рокли. Някои се чувстват удобно в по-обикновени и неангажиращи модели като тези на Mayoral или GUESS. Други не ги притеснява строго официалния тип, като тези на Angel’s face или Contrast. Що се отнася до момчетата, те ще изберат някой панталон и риза, за да се чувстват като малки големи мъже. Моделите от гореизброените марки и за тези артикули са забележителни.

Накрая няма как да не споменем и аксесоарите. Те са последен щрих във визията и задължителен елемент от нея, що се отнася до избора на детето Риби. Малките момичета обичат да носят чанти и раници, като тези от линията на GUESS, които са специално направени за деца, дизайнът им е впечатляващ и събират всичките неща, които мъниците искат да носят със себе си навън. Диадемата е предпочитана част от женският аутфит, а малките момчета пък търсят папийонка или вратовръзка, която да ги доближава повече до външният вид на тати. През зимата шаловете и шапките са предпочитан аксесоар, който освен, че има практическо значение, се явява и допълнителен завършек на облеклото.

 

Съвет за родителите на детето Риби – оставете малките сами да избират дрехите си, да ги комбинират и да съчетават цветове. По този начин те изразяват себе си, чувстват се значими и най-важното – щастливи са!

  • Борика
  • Visa
  • MasterCard
  • Maestro
  • ePay.bg
  • PaySera
  • Paypal
RadpidSSL и GeoTrust
ЕКСПРЕСНА
ДОСТАВКА
ЕКСПРЕСНА ДОСТАВКА от Crazy Kids
go top