0894 469 227
Вашата количка е празна !

20 + идеи за забавна новогодишна нощ (томбола, игри и изненади)

20 + идеи за забавна новогодишна нощ (томбола, игри и изненади)
2021-ва е на път да затвори вратата. Това поражда въпроса: ”Къде да бъде новогодишното празненство?”  Подготвили сме ви над 20 идеи как да организирате незабравимо парти у дома.
 
Вечерта на Нова Година може да е дълга, особено за децата, които не се задържат дълго на празничната трапеза. За да не им е скучно, отделете си малко време да подготвите забавна програма. Така може да поставите и основите на традиция за щуро празненство с игри всяка година. 
 
За тържеството ще ви трябват дребни подаръчета, като забавни малки предмети, бонбони и вкусотийки. Помислете също колко човека ще се съберете, ще има ли деца и на каква възраст, какво ще е свободното пространство на подготвяното празненство.
 
Още с влизането на първите гости започнете с изненадите, като:
 • Очертай и познай”.  На лист А4 очертайте профила на всеки новодошъл. Когато се съберете всички край празничната трапеза, закачете листите на стената и нека всеки познае кой кой е. 
 • Колко играчки има на елхата? Подканете всеки, който идва, да предположи колко са играчките на елхата. Който е най-близо до верният отговор – печели. 

Забавна томбола за Нова година

Може да подготвите чувал, пълен с дребни изненади, а защо не и с аксесоари за маскиране? Нека всеки, който трябва да избере нещо от вътре, първо изпълни весела задачка.
 

Идеи за игри за възрастни.

Във всеки възрастен живее по едно пораснало дете, което обича да се забавлява и играе. С идеите, които сме ви подготвили, новогодишното ви празненството гарантирано ще стане още по-щуро.
 
 
 • Фоторамка. Ако ви допада идеята за маскиране, в края на забавната томбола си направете обща снимка. Даваме ви и бонус съвет - украсете предварително тематична рамка! Ще ви остане прекрасен спомен от това празненство, към който да се връщате през цялата 2022 г.
 • Нека потанцуваме! Защото да се танцува върху лист хария може да е много весело. Изберете DJ, който да пуска музика. Щом я спре, сгъвате листа, оставяте го обратно на земята и продължавате да танцувате върху него. Това се прави до сгъването на листчето в съвсем малки размери.
 • Игра за вдигане на шум и много смях. Като говорим за музика, нека ви споделим още едно предложение - танц по двойки с черпак и тиган. Нека всяко пособие е завързано на кръста на участника, а двойката танцува така, че те да се удрят.
 • Да се позабавляваме с „Има ли гладни?”. Играе се по двойки и са ви нужни кофичка йогурт и лъжица за всеки участник. Очите на участниците са закрити с кърпа, а целта е единият играч да нахрани другия. Изялият най-голямо количество печели. Може и усмивки от  домакините на тържеството.
 • Развален телефон. Участниците в тази позната игра са подредени в колона или кръг. Определяте кой да е първи. Той казва дума на ухото на съседа си, а той на своя и така думата се предава до последния, който я произнася на глас. Гарантираме ви много смях около празничната трапеза!
 • Маршмелоу предизвикателство. Забавление ще е да се разделите на отбори. Ще ви трябват тези така любими на децата бонбони, сламки и 2 купи. Който премести най-много маршмелоу от едното място в другото е победител. 
 • Да подгоним духчетата, щом стана дума за сламки...Оформете коледни духчета от салфетки и топчета. При сигнал за старт те трябва да преминат стартова линия и финал с духане през сламка. Убедени сме, че всеки състезател ще бъде във възторг!

Интересни игри за деца на Нова година

 
С идеите за игри, които ви споделяме, децата ще се вдъхновят за парти подвизи. Тяхното въображение е неизчерпаемо, но ние също сме ви подготвили щури предложения.
 • Да поиграем на „Топло и студено”. Може да адаптирате любимата игра в празничен вариант. За целта подгответе коледен чорап, пълен с вкусни дребни неща. Ако децата са по-големи, може да удължите играта, като включите малки бележки с гатанки, които да ги насочват към целта.
 • Опитайте „Пукни балона”. Надуйте няколко балона и ги отделете в ъгъла на стаята. Дайте старт и нека разделените на отбори малчугани изтичат към тях. Целта е да ги пукат, сядайки отгоре им. Печели отбора с най-много спукани балони. 
 • Да разопаковаме подаръка. Предишната игра може да предизвика леко сърдене в загубилите, затова ви предлагаме да продължите новогодишното празненство със забавление, в което всеки ще получи награда. Подгответе няколко пакета с по едно дребно подаръче вътре. Увийте всеки в много слоеве хартия. Наредете децата в кръг, пуснете музика, и нека започнат да си го подават. При спиране на музиката, детето в чийто ръце е пакета, маха един слой от опаковката. Това се повтаря, докато подаръкът бива напълно разопакован и остава за този, който е отстранил и последната опаковка. Този, който пуска и спира музиката може да нагласи така подаването, че всеки да получи подаръче.
 • Порисувайте! Може да подготвите боди-арт боички, с които да изрисувате лицата на децата. Всяко обича да е герой от популярните напоследък „Замръзналото кралство” и „Пес Патрул”, нали?
 • Харесвате ли Рудолф? Много смях ще предизвика и друга любима игра от детството – „Сляпа крава”, която лесно да адаптирате с еленчето на Дядо Коледа. За нея ви трябва образът на Рудолф да е разпечатан в голям формат и няколко предварително изрязани червени кръга за носове. Всеки участник, със затворени очи, трябва да сложи носа най-близо до точното му място. 
 • „Сляпа баба”, но с черпак. Като говорим за затворени очи, ето още една идея за игра по време на новогодишното тържество. За нея са ви нужни купа, черпак и малко сладки изкушения. Очите на играча се закриват, купата се обръща с отвора надолу, а под нея се скриват вкусотийките. Участникът получава черпак, и потупвайки по земята, трябва да открие купата, за да спечели наградата под нея.
 • Да подредим малко пъзел. Ако децата вземат активно участие в предложените игри, ще имат нужна от малко почивка. Поканете ги пак на празничната трапеза. Споделяме ви идея, с която ще им осигурите няколко минути покой. Подсигурете кутии с малко парчета пъзели. Даваме ви отново бонус идея! От стара детска книжка залепете на парче картон интересна картинка. После я нарежете на по-малки части. Разделете децата на отбори. Който първи нареди пъзела си – печели символична награда.

Време е за церемония!

Вярваме, че ще преживеете уникално новогодишно празненство, което може да завършите с тържествено връчване на годишни призове. Тях може да купите или направите сами. Постарайте се категориите да са щури, като : „Най-послушен през годината”, „Най-голям лакомник” и каквото още ви хрумне.
 

Новогодишни изненади 

Настъпването на Нова Година е вълнуващо. Продължете партито в духа на празника с още изненади.
 • Подгответе баница с късмети. Нека те имат забавен физически облик. Например, ако някой изтегли нова кола – подарете му детска количка в мини размер. 
 • Уцели елхата. Децата пък могат да продължат забавленията, изстрелвайки конфети към елхата – който има най-много попадения върху нея ще получи награда.
Дали ще харесате всички наши предложения, или само някое - едно е сигурно! Ще преживеете незабравими минути на смях и веселие, които ще ви заредят с добро настроение. Посрещнете с него новата 2022г., за да ви върви така през всичките ѝ 365 дни.
 
 
 
 
 • Борика
 • Visa
 • MasterCard
 • Maestro
 • ePay.bg
 • PaySera
 • Paypal
RadpidSSL и GeoTrust
ЕКСПРЕСНА
ДОСТАВКА
ЕКСПРЕСНА ДОСТАВКА от Crazy Kids
go top