0894 469 227
Вашата количка е празна !

12+ идеи какво да купим на любимите баба и дядо за Коледа

12+ идеи какво да купим на любимите баба и дядо за Коледа

Освен позитивните вълнения от настъпващите празници, последният месец от годината често изправя и не малко родители пред въпроса: ”Какво да купим на баба и дядо за Коледа?” Затова в следващите редове ще ви дадем няколко проверени от нас идеи през годините, с които искрено вярваме, че ще ви улесним в сложната мисия с коледните подаръци.

Универсални подаръци

Винаги можете да заложите на готин календар за настъпващите нови 365 дни, за който да изберете ваша обща снимка или такава на детето. Вариантите за дизайн са безброй, така че просто трябва да решите дали календарът да бъде стенен или тип пирамида.

Към универсалните подаръци спадат и всякакви чаши, грамоти и тематична за празника посуда, като те могат да бъдат допълнително персонализирани със забавен текст или мило коледно послание.

Албум със снимки

Независимо дали този подарък ще бъде пореден такъв, знайте, че с него винаги ще зарадвате вашите близки от сърце! Можете да изберете стандартно решение, което ще откриете във всяка книжарница или да направите поръчка за ръчно изработен фото албум за още по-лично отношение към любимите баба и дядо. За него подберете и разпечатайте снимки от изминалата година, с което да създадете традиция в подаряването на такава колекция в края на всеки 12-ти месец от календара, или изберете ваши фотографии и детски снимки от изминалите години.

Рамка за картина, но със снимки

Споделяйки ви предходната идея ви даваме още една – има множество красиви рамки декорирани с лед светлини и малки щипки за закачане на снимки. Стоят ефектно, като същевременно с това, фотографиите могат да бъдат допълвани или сменяни периодично. А ако обичате да се занимавате, то можете сами да създадете тази аранжировка, закупувайки картинна рамка, LED лампички и декоративни щипки от близки до вас хоби магазини. Осъществяването на проекта е лесно, а ако включите и детска помощ, то сме сигурни, че ще направите коледната изненада още по-вълнуваща и специална.

Общи спомени

Понякога, погълнати от ежедневието, забравяме за малките радости, които можем да подарим с присъствието си. Помислете и купете билети или ваучери за общо семейно преживяване – дали ще бъде фамилно посещение на кино, театрална постановка, някакъв интересен курс или кратка ваканция заедно – вие решавате.

Коледна аранжировка

Коледна аранжировка под формата на красив поднос, декориран с една или няколко свещи, изящни коледни играчки, както и включването на интересно направен късмет, са винаги верен отговор на въпроса какво би могло да се подари на баба и дядо за празника.

3+ идеи за подарък за баба за Коледа

Баба винаги е следващата любима жена след мама, затова и подбраният подарък трябва да бъде специален като нея.

Кошница с изненади

Винаги можете да покажете доброто си отношение с тематична кошница, изработена специално за баба. Включете безброй харесвани от нея неща като предпочитана марка кафе, сладкиш, вино, цвете, коледни късмети, бижу, свещ или хендмейд творение от любимото внуче. Не забравяйте и специално пожелание от Дядо Коледа под формата на картичка, което ще сгрее душата на дамата, за която е предназначен подаръкът.

Гифт-карта

През последните години този подарък набира все по-голяма популярност. От една страна може да ви спести време, а от друга – да сте сигурни, че ще бъде избран в унисон с вкуса и личните предпочитания на своята получателка. Баба е възможно да обича конкретна марка облекло, да чете често, да обича да се грижи за дома или да използва определени козметика и грим. Закупването на подаръчен ваучер за някое от тези неща, опаковането му в красива опаковка, придружена с картичка и лично послание ще трогне получателката си със сигурност.

Персонализиран подарък

От избор на щампирана за баба тениска, през гравирано за нея бижу или специално поръчан пъзел с облика на любимите ѝ хора или пък изживяване с вас, са все споделени идеи, които могат да ви вдъхновят допълнително.

4+ идеи за подарък за дядо за Коледа

Дядо е човекът, който често показва на внучетата си интересни неща и им преподава нови умения. Ако ви затруднява изборът на подарък за дядо, то непременно вижте нашите предложения.

Подаръчна кутия

Също като баба, и дядо заслужава кошница с любими изненади. Дали тя ще съдържа любима напитка, хоби-артикул, предмет,  изработен от внимателни детски ръчички, ваучер или лакомства – преценете внимателно, познавайки добре човека, за когото ще я персонализирате.

Хоби инструменти

Помислете с какво обича дядо най-много да се занимава и да прави през свободното си време. Можете и деликатно да го разпитате какво планува да си купи скоро, за да го изпреварите с ценен и неочакван подарък от Дядо Коледа.

Индивидуален подарък

Дали ще бъде забавен шарж, персонално гравиран мъжки аксесоар или тематично облекло щампирано, специално за него – лично подбрания подарък винаги топли сърцето!

Практичен подарък

Мъжете обичат подаръците, но и не са толкова сантиментални, колкото дамите. Затова сме убедени, че дори и да изберете тривиален подарък, свързан с ежедневието на любимия човек, то ще го развълнувате със сигурност. Просто разпитайте от какво има нужда и отделете време, за да го купите и опаковате красиво.

Насладете се на настъпващите празници пълноценно и не забравяйте – не подаръкът е толкова важен, колкото вашите мигове заедно.

  • Борика
  • Visa
  • MasterCard
  • Maestro
  • ePay.bg
  • PaySera
  • Paypal
RadpidSSL и GeoTrust
ЕКСПРЕСНА
ДОСТАВКА
ЕКСПРЕСНА ДОСТАВКА от Crazy Kids
go top