0894 469 227
Вашата количка е празна !

15+ идеи за подарък за Мама на 8-ми март

15+ идеи за подарък за Мама на 8-ми март

„Ако светът е управляван само от жени, то нямаше да има войни, а само интензивни преговори на всеки 28 дни.” е казал Робин Уилямс. И е напълно прав. Жените са нежната и красива сила на света, в който живеем. А в изпъстрения от празници пролетен месец след февруари има ден, специално отреден за най-нежните същества. И това е 8-ми март.

Но какво се празнува на 8-ми март?

Отбелязан за първи път през 1909 г. този празник е претърпял много метаморфози. Възникнал като бунт срещу лоши условия на труд и желание за равноправие, днес 8-ми март е символ на женския феминизъм в световен план, а в голяма част от страните в Европа е признат като Ден на майката и жената. Независимо дали е почитан или отричан, ние сме убедени, че всяка жена празнува този ден през цялата година, а датата му в календара е просто пореден повод тя да се почувства още по-специална.

А ако имате нужда от помощ, за да изненадате любима жена или своята майка, то ние сме ви подготвили няколко идеи как да направите това.

Какво да подаря на мама за 8 ми март?

Букет. Може да излезете извън рамката на стандартните цветя като изберете интересен букет от шоколадови бонбони, текстил или тематични меденки за най-добрата майка. Просто дайте воля на своето въображение и разгледайте какво се предлага. Ако залагате все пак на класиката, то изберете цвете с отпечатано на него послание. Вече все повече цветарски ателиета предлагат тази услуга, като предлагат разнообразие от надписи, които могат да бъдат щампирани.

Картичка със стих. Дали направена от вас или ръчна изработка на някой друг, отделете време, картичката да е специална и с тематично лично послание или стих за Деня на жената.

Изненада. Тя може да бъде вечеря, откраднат уикенд или посещение на кино или театър. Но със сигурност организирайте, тайно от любимата жена, моменти и време, в които да сте заедно.

Ваучер за любимо място. Всяка дама обича удоволствието от качествен масаж или релакс часове, изкарани в уютен СПА център. Поглезете я като я зарадвате с този жест на грижа.

Майсторски клас по интереси. Повечето жени имат любимо хоби, за което обикновено, погълнати от ежедневните си ангажименти, нямат време. Дали ще е арт клас, готварски курс или посещения по фейсйога – покажете, че познавате своята скъпа жена и я изненадайте с този нестандартен подарък.

Как да направим изненада на 8-ми март за Мама?

Други нестандартни варианти за отбелязване на празника е да обвържете датата тематично с числото 8, като сме ви подготвили 3 идеи за това.

Подгответе осем бележки със загадки, с които да изпратите вашата половинка на осем места във вашия дом. Може да скриете осем подаръка, или седем от бележките да водят с подсказване до последната, при която да е скрита изненада или забавен подарък.

Може да отбележите деня като изпълните осем желания на вашата жена. Ако имате деца – задължително включете и тях. Гарантираме ви много смях и забава.

През празничният ден подарете на вашата любима 8 пъти по 8 целувки. Идеално начало може да поставите още сутринта, когато я събуждате с чаша от любимата ѝ напитка за разсънване.

8 идеи за оригинални и уникални подаръци за мама

Чаша с „Обичам те” на много езици. Така мама ще си спомня с умиление повода за този подарък, всеки път щом отпие.

Шампанско със златни частици. Изискан и нестандартен подарък, който със сигурност ще бъде високо оценен.

Луксозна подаръчна кутия за мама. В нея могат да са няколко по-малки подаръка, които да подберете внимателно, познавайки нейният вкус. Дали ще бъде пълна с висок клас козметика, която обича или ще сложите любими вкусни изкушения, не забравяйте да завършите с картичка, съдържаща мило послание.

Фотоколаж . Може да го поръчате във всякакъв вариант – пъзел, шарж, албум, картина. Единственото условие е да сте заедно на снимката, която олицетворява щастлив ваш миг.

Кутия за бижута със символично украшение или накит. Заложете на пръстен, гривна или друг любим аксесоар на вашата жена. За да я зарадвате още по-силно, бижуто може да бъде гравирано със символична за вас дата или думи, които я олицетворяват.

Персонализиран кейс за телефон. Дали инкрустиран с камъни Сваровски, нежен надпис или просто нейните имена с интересен шрифт, със сигурност ще я впечатлите с това нестандартно решение за подарък.

Тениска с интересен принт или дизайн. Майка-кралица, най-добрата майка...Идеите са много, но която и да изберете със сигурност ще я зарадвате.

Заря в небето или лазерно шоу. Уникални идеи, които изискват малко подготовка. Но ако изберете някой от тези варианти, то гарантирано ще видите най-щастливата усмивка на света.

8-ми март е празнуван с голямо удоволствие от повечето дами. Оцветете деня на любимата жена с внимание и мили жестове. Избягвайте подаръци, които могат да я разочароват или дори да я обидят. Със сигурност вещи, свързани с домакинството, къщата 

  • Борика
  • Visa
  • MasterCard
  • Maestro
  • ePay.bg
  • PaySera
  • Paypal
RadpidSSL и GeoTrust
ЕКСПРЕСНА
ДОСТАВКА
ЕКСПРЕСНА ДОСТАВКА от Crazy Kids
go top