0894 469 227
Вашата количка е празна !

Доставка и плащане

ДОСТАВКА

Доставката на поръчаните стоки се осъществява чрез куриер до посочен от Потребителя офис или адрес за доставка на територията на Република България. Доставката е за сметка на Потребителя, освен ако противното не е изрично указано на http://www.crazy-kids.bg.
Преди изпращане на поръчаната стока, „Crazy Kids” има право да се свърже с Потребителя на посочения от него телефон, с цел уточняване на детайли за поръчката и/или доставката.

Съгласно промените в правилата и условията на доставка на куриерските компании Speedy и Еконт, бихме искали да ви информираме, че прекратяват уведомяването с SMS известие. За улеснение на нашите клиенти, ще прилагаме товарителницата (за проследяване на пратката) в имейла, потвърждаващ изпращането на поръчката. Непотърсена в 7 дни пратка, се връща обратно към подателя без известяване. Разчитаме на коректността на нашите клиенти да взимат поръчката си в срок.
Crazy Kids не извършва доставки извън територията на България. Ако потребителят иска да поръча стока до друга държава, той трябва сам да организира доставката на стоката и да поеме всички разноски за доставка.

Безплатна доставка при плащане с карта

Доставката е за сметка на „Crazy Kids” за всички поръчки с избран начин на плащане различен от "Плащане при доставка".

Доставка до офис на куриер

- Ако изберете да платите поръчка си при доставка, то цената е 4,90 лв.
- Ако изберете да платите поръчката си с карта, то цената за доставка е БЕЗПЛАТНА.

Доставка до адрес

- Ако изберете да платите поръчка си при доставка, то цената е 5,90 лв.
- Ако изберете да платите поръчката си с карта, то цената за доставка е БЕЗПЛАТНА.

Crazy Kids си запазва правото да променя условията по доставка в периоди на промоции и намаления. Crazy-Kids не се задължава да уведомява предварително клиентите за това.

УСЛОВИЯ ЗА ДОСТАВКА

„Crazy Kids“ не носи отговорност за неизпълнение на поръчка в случаите, когато Потребителят е посочил неверни, непълни и/или неточни лични данни, включително, когато е посочил непълен, неточен или фиктивен адрес или телефон.
 
Доставката се извършва в сроковете, описани под всяка опция за доставка в интерфейсния модул за поръчка. При извънредни обстоятелства „Crazy Kids” си запазва правото да удължава срока за доставка, като своевременно информира за това Потребителя.
Поръчки направени след 15 ч. и в празнични или почивни дни, се обработват в първия работен ден.
* При плащане с карта поръчката се изпълнява и изпраща след постъпване на средствата по сметка на Геми 2015 ЕООД. Обработката на банковите плащания отнема от 1 до 3 дни. Възможно е забавяне в зависимост от работното време на банковите институции и обработка на информацията от тяхна страна.
Всички поръчки направени в събота (или непълни работни дни) до 12:00 ч., се обработват и изпращат на същия ден.
Всички поръчки се изпращат като експресни. Срокът за доставка на стоката е в рамките на 1-4 дни на територията на страната (в зависимост от официалните почивни дни).

Потребителят е длъжен да прегледа стоката в момента на доставката ѝ и да уведоми незабавно при установени несъответствия, липси и повреди. Ако Потребителят не стори това, се приема, че доставката е приета без възражения.

При извършване на международни доставки, приложими са правилата за доставка и получаване на пратки на съответната национална пощенска служба, както и на съответното национално законодателство на държавата, в която се намира получателят на стоките.
Всички импортни такси при внасянето на стоката са за сметка на Потребителя. Потребителят не може да иска възстановяване на цената, ако е отказал да плати импортните такси или да получи пратката.

„Crazy Kids” си запазва правото да променя наличните методи на доставка и плащане и/или условията по тях по всяко време чрез публикуване на наличните методи на доставка и плащане на уебсайта без друго известие.

Куриерски фирми

Партньори за доставка на www.crazy-kids.bg са ЕКОНТ и SPEEDY

Пратки до офис се доставят от EКОНТ и SPEEDY. Посочете при подаването на Вашата поръчка в съответното поле адрес на офис на ЕКОНТ или адрес на офис на SPEEDY, до който искате да бъде доставена поръчката Ви. 

Пратки до адрес се доставят само от SPEEDY. 

Ако клиентът желае да използва друг начин на доставка, тя е във всички такива случаи за негова сметка.

ПЛАЩАНЕ

Чл. 8. Когато Потребителят връща стока с правото на възстановяване на заплатената сума поради каквато и да било причина, цената, обект на възстановяване, се намалява със стойността на получената отстъпка, приложена върху стоката, и само действително платената сума подлежи на възстановяване.

Чл. 9. (1) Потребителят може да заплати цената на поръчаните стоки като използва по свой избор една от изброените на уебсайта възможности. На http://www.crazy-kids.bg е възможно плащане при доставка, банков превод, кредитна или дебитна карта и PayPal.
(2) Ако Потребителят избере опцията за доставка с куриер и плащане при доставка, той трябва да заплати цената на поръчаните артикули заедно с цената за доставка на куриера при получаването на стоката.

Чл. 10.  Ако Потребителят избере метод на плащане, включващ трета страна - доставчик на платежни услуги, Потребителят може да бъдете обвързан от разпоредбите и условията и/или таксите на такава трета страна.

Чл. 11. „Crazy Kids” не носи отговорност, ако даден метод плащане, включващ трета страна - доставчик на платежни услуги, не е наличен или по друг начин не функционира поради причини, които не могат да бъдат вменени във вина на „Crazy Kids”.

Начини на плащане

1. Плащане при доставка
При доставка на стоката/стоките плащате стойността на Вашата поръчка на куриера. Клиентът има право да прегледа пратката, ако предварително е заявил това.
 

2. Плащане по банков път
За целта е необходимо да извършите банков превод към банковата сметката на www.crazy-kids.bg, като платите цялата сума на Вашата поръчка, която включва и цената за доставка, ако има начислена такава. Крайната сума ще видите при финализирането на поръчката Ви.

Титуляр: "Геми 2015" ЕООД
Банкови атрибути:
Банка: "Уникредит Булбанк" АД
IBAN сметка: BG89UNCR70001522153023
BIC: UNCRBGSF

Основание за плащане: Номера на Вашата поръчка
/ Номера на Вашата поръчка ще видите след потвърждаване на поръчката си, както и в и-мейла, който ще получите след финализиране на поръчката си. Може да го видите и като изберете от менюто "Моят профил", след което влезете в менюто "История на поръчките" /

Поръчката ще бъде изпълнена след получаване на банковия превод.
При банкови транзакции от чужбина, таксите по банковия превод са за сметка на клиента.

ВАЖНО: ако плащате по банков път не забравяйте да посочите номера на поръчката като причина за плащането. Банкови преводи, на които не е отразен номер на поръчка няма да бъдат отразявани като получени, докато не ни бъде изпратена сканирана разписка от платежното нареждане на e-mail: order@crazy-kids.bg с пояснение за плащането.

3. Онлайн плащане чрез системата на ePay.bg

За да платите своята поръчка чрез системата на ePay.bg, е необходимо да изберете начин на плащане чрез ePay.bg при подаване на поръчката си. След като кликнете върху бутона "Потвърди поръчка" на финалната стъпка при подаването на поръчката Ви, ще бъдете автоматично пренасочени към системата на ePay.bg, където трябва да влезете в профила си в ePay.bg и заплатите сумата на поръчката. След получаване на потвърждение за направено плащане, поръчаните стоки ще бъдат изпратени към Вас.

4. Онлайн плащане чрез системата PayPal

За да платите своята поръчка чрез системата PayPal, е необходимо да изберете начин на плащане чрез PayPal при подаване на поръчката си. След като кликнете върху бутона "Потвърди поръчка" на финалната стъпка при подаването на поръчката Ви, ще бъдете автоматично пренасочени към системата на PayPal, където трябва да влезете в профила си в PayPal и заплатите сумата на поръчката. След получаване на потвърждение за направено плащане, поръчаните стоки ще бъдат изпратени към Вас.

5. Онлайн плащане чрез кредитна или дебитна карта

За да платите своята поръчка чрез кредитна или дебитна карта, е необходимо да изберете начин на плащане чрез БОРИКА при подаване на поръчката си. След като кликнете върху бутона "Потвърди поръчка" на финалната стъпка при подаването на поръчката Ви, ще бъдете автоматично пренасочени към страница, в която трябва да въведете данните за Вашата кредитна или дебитна карта и да извършите плащането чрез системата на БОРИКА.
Кредитни и дебитни карти, които може да използвате за онлайн плащането: Visa, MasterCard, Maestro, Borica

www.crazy-kids.bg не събира и не съхранява информация за Вашите кредитни или дебитни карти.

  • Борика
  • Visa
  • MasterCard
  • Maestro
  • ePay.bg
  • PaySera
  • Paypal
RadpidSSL и GeoTrust
ЕКСПРЕСНА
ДОСТАВКА
ЕКСПРЕСНА ДОСТАВКА от Crazy Kids
go top