0894 469 227
Вашата количка е празна !

Как да поръчам

В онлайн магазина www.crazy-kids.bg имате възможност да направите поръчка без регистрация или като първо регистрирате профил в системата ни.

За да направите поръчка, трябва да преминете през следните стъпки:

1. Избор на продукти

За да направите поръчка, трябва да добавите поне един продукт във Вашата количка. Това може да стане, като отворите продуктовата страница на конкретен продукт, изберете желан цвят и размер от наличните опции за продукта и кликнете върху бутона „Добави в количка”. / При избора на размер, моля кликнете върху бутона „Вижте таблица с размери”, за да определите най-точно размера на дрехата подходящ за Вашето дете. / По същия начин можете да добавите още продукти към Количката. За да поръчате продукта/продуктите от Вашата количка, трябва да кликнете върху бутона „Моята количка” в горната дясна част на всяка страница от сайта, след което да кликнете върху бутона „Купи”.

2. Определяне на количества / Прилагане на Промо код / Ваучер

В страницата „Количка” можете да промените количествата за всеки един продукт, който сте добавили в Количката си, като въведете цифра в колоната „Количество” и кликнете върху синия бутон „Обнови”. Ако искате да премахнете напълно продукт от Вашата количка, трябва да кликнете върху червения бутон със знак „Х”, за да изтриете продукта..

Ако имате Промо код (Купон) може да го приложите, за да получите отстъпка от цената на поръчката си, като кликнете върху опцията „Промо код (Купон)”, намираща се под продуктите във Вашата количка, въведете кода на Промо кода / с главни букви / и кликнете върху бутона „Използвай купона”. Цената на Вашата поръчка ще бъде автоматично преизчислена с приложената отстъпка. Отстъпката, която получавате, се прилага само въ рху общата сума на продуктите във Вашата количка, не се прилага върху цената за доставка.

Ако имате Ваучер, избирате опцията „Ваучер”, въвеждате кода на Ваучера и кликвате върху бутона „Използвай Ваучера”. Цената на Вашата поръчка ще бъде автоматично преизчислена с приложената отстъпка. Отстъпката, която получавате, се прилага върху крайната обща сума на Вашата поръчка, включително и върху цената за доставка.

Crazy kids не се ангажира да запазва наличности от продукти с бъдеща или отложена дата на доставка.

За да преминете към следващата стъпка от Вашата поръчка е необходимо да кликнете върху бутона „Поръчай”

3. Поръчка като "Гост", създавне на "Регистрация" или като "Регистриран потребител"

На този етап, ако не сте предварително влезли в системата с потребителско име и парола, ще трябва да изберете дали да направите "Поръчка като гост" (без регистрация), като направите "Регистрация" на профил заедно с подаване на поръчката си или като влезете в системата ("Вход") и след това направите поръчката си като Регистриран потребител.

Опция „Регистрация”

При избор на тази опция ще трябва да попълните полета с данни за Акаунта ви, както и Адрес за Доставка. Регистрацията ви ще бъде създадена след като успешно направите поръчката си.

Опция „Поръчка като Гост”

При избор на тази опция ще трябва да въведете своите персонални данни - Име, и-мейл, телефон, адрес, които са необходими за доставка и плащане на поръчката.

Опция „Вход”

Ако имате вече направена регистрация в нашия сайт, въвеждате и-мейл адреса и паролата си, след което кликвате върху бутона „Вход”. След това ще можете да направите поръчката си като вече Регистриран потребител.

4. Адрес за доставка

За Регистриран потребител: Избирате адрес за доставка от Вашите вече въведени адреси. Ако искате да посочите различен адрес за доставка, то кликвате върху бутона „Искам да използвам друг адрес” и въвеждате съответните данни.

За Нерегистран потребител: Въвеждате адрес за доставка

5. Начин на доставка

Доставката на Вашата поръчка се извършва от куриерските фирми ЕКОНТ и SPEEDY. Малко по-надолу от Избор на "Начин за дотавка" имате поле за добавяне на пояснения към Вашата поръчка "Пояснения към поръчката", което може да използвате, за да посочите адрес на офис на ЕКОНТ или адрес на офис на SPEEDY, ако искате да получите своята поръчка от офис.

6. Метод на плащане

Избирате желания от Вас метод на плащане. Трябва да се запознаете с Общите условия за ползване на онлайн магазина www.crazy-kids.bg и ако сте съгласни с тях  

7. Потвърждаване на поръчката

На тази стъпка системата Ви дава възможност да прегледате отново продуктите, които са включени в поръчката Ви, след което да я потвърдите чрез кликване върху бутона „Потвърди поръчка”. Нужно е да поставите отметка в полето „Прочел съм и съм съгласен с Общи условия”, както и в полето "Имам навършени 16 години", за да продължите към финализирането на поръчката си.

Ако искате да промените някой от вече избраните продукти, кликвате в горната дясна част на страницата върху „Моята количка” и после върху бутона „Купи”, след което можете да премахнете/промените продукти и след това да преминете през вече описаните стъпки, за да направите поръчка.

Ако искате да промените адрес за доставка или да изберете друг начин за плащане, кликвате върху желаната опция.

За да потвърдите поръчката си, кликвате върху бутона „Потвърди поръчка”. Ако сте избрали начин на плащане различен от „Наложен платеж” и „Банков превод”, то Вие ще бъдете пренасочени към страницата на съответния начин на плащане, който сте избрали, за да реализирате плащане по поръчката си.

Ако избраният начин на плащане е „Банков превод”, то в екрана от стъпка 7. ще видите Инструкции за банковия превод, след като направите плащане по поръчката си и ние получим известие за това, продукта/продуктите от Вашата поръчка ще бъдат изпратени към Вас.

Ако избраният начин на плащане е „Наложен платеж”, то ние ще изпратим Вашата поръчка в посочените срокове в страницата „Доставка и плащане” и Вие ще заплатите поръчката си с наложен платеж при доставката.

  • Борика
  • Visa
  • MasterCard
  • Maestro
  • ePay.bg
  • PaySera
  • Paypal
RadpidSSL и GeoTrust
ЕКСПРЕСНА
ДОСТАВКА
ЕКСПРЕСНА ДОСТАВКА от Crazy Kids
go top